Anna Isabella Granberg

MakeUpArtist .:. Mamma .:. Sambo med Anton och en "catlover"

åtta timmar senare

Publicerad 2011-04-30 07:57:13 i Allmänt

så ligger jag i sängen  med datorn.. Anton sover fortfarande, men tror han kanske håller på att bli irriterad över att jag knapprar o knapprar o knapppprar på datorn.. men hör efter om jag bryr mig.. !
har lite tungt att andas efter igår, blev nog för mkt av det dåliga, dvs först krattade vi sen så var jag i svärföräldrarnas hus i flera timmar men sikko var såklart ute, men ändå.. :/ idag får jag iaf betala för det!

Hade mysigt igår, som skrivet så krattade vi o inväntade att victor skulle komma, när han anlände så började vi grilla o poff så var maten klar, vi 3 åt som små grisar o sen sa det abra stopp.. alla blev vrål mätta men hälften av maten var kvar.. jag fick tyvärr bara i mig en skiva med ytterfilé, sen var det fullt i magen.. tråkigt att det ska så snabbt bli fullt i magen :(:(:(

nu ligger jag med snarra påsen här brevid.. den LILLA påsen.. hehe.. hääärlisch!

Thitti gick ut i natt, o Wilda gick ut för ca en timme sen, så dom kommer inte in i första taget.

jahapp..

hotögat

Publicerad 2011-04-29 23:47:13 i Allmänt

eller sot ögat som jag egentligen skulle skriva.. men pga trötthet, torra fingarar o långa naglar så bidde det hot ögat.. well weeeel..

Oj..

Publicerad 2011-04-29 14:21:26 i Allmänt

sa igår till anton att det e 7-8veckor innan calle kommer.. han blev som nervös.. jag tänkte inte något mer på det..
men när man ser på widgeten att det verkligen är 7 veckor o 5 dagar kvar till BF.. hej o håå.. vad betyder det då.. att vi kläcker unge om ca 8 veckor.. flyttar in i huset om ca 5-6 veckor?! hej o hå.. det var itne så länge kvar..

känns som att jag håller på få resfeber.. !

ny dag med nya möjligheter

Publicerad 2011-04-29 06:33:30 i Allmänt

så sant som det är skrivet.

Känner dock inte att jag kanske är på världens bästa morgonhumör.. vet att anton skulle ha försovit sig om jag itne väckte han.. FÖR HANS VÄCKARKLOCKA RINGDE ALDRIG.. UTAN BARA MIN SOM JAG STÄLLT EFTERSOM JAG VET HUR HAN ÄR.. jo..

Wilda jamar som ett cp o ska ut så let it be o då får hon väl vara ute då.. för snacka om att jag inte orkar med tjafs denna morgon är så ootroligt trött..

ska lägga in bilderna som jag tog på anette igår, o förminska dem o skicka till läraren.

Är hel nöjd med min ögon primer. Är kanske mer nöjd över att ha denna dära Dior foundation o denna dära Lancôme ögonskuggan i min ägo.. alltså ni förstår itne, men denna dära ögonskuggan är typ vit med blå grön pärlemor aktig nyans.. sjukt fint när man har den o en svart skugga som en sotning osv osv..

mediciner

Publicerad 2011-04-28 09:23:41 i Allmänt

men orka hålla på !

jag får helt åt nerverna o kan knappt sitta på mamma sajterna när allt folk surrar om är mediciner hit o dit.. o sen undrar dom varför dom har så mtk biverkningar?! men skämtar folket? mediciner ger biverkningar som ger biverkningar som bättras på med mediciner som får biverkningar som i sin tur skadar kroppen,knoppen eller barnet i magen.. GRATTIS NI HAR JUST FÖRSTÖRT ERT OFÖDDA BARN MED MEDICINER.. antibiotika sen nov o fortfarande o den kvinnan undrar varför hon har knas i magen.. kontisgt om barnet ens hade velat stanna längre i en sån skadad kropp?

ta reda på varför man är sjjuk o ta bort sjukdomen istället för att lindra besvären med mediciner som skadar..

mjau!

tur

Publicerad 2011-04-27 12:58:46 i Allmänt

för katterna att dom får behålla sin soffa när vi flyttar.. :P ska bli roligt att se vart dom kommer hålla till, om dom ska bo i soffan nere, eller uppe eller på trappen, elelr under trappen eller i nått av alla fönster..

hmm..

Nu ska jag kolla serier o pausa, är riktigt trött, blir skönt att inte hålla på o skjutsa anton varje morgon.. Nu har jag då inte ens hyr bil längre heller.. för den blev jag avtagen.. eller kanske inte riktigt såå.. men näästan :P

sååå..

nu ska jag göra som mina älsklings djur, VILA.

hejs,.

men tjenare

Publicerad 2011-04-27 10:20:27 i Allmänt

jag får aldrig sova, jag blir såå trött.. i morgon behöver jag iallfall INTE köra han till jobbet. men han så menar jag Anton.. såklart.. som tur är så är alla hyrbilar uthyrda, gu så skönt att inte behöva tänka mer på att vi har bil.. kanske låter konstigt.. men efter idag så finns det inget viktigt att göra, förutom att jag måste ta mig till stan i orrn kl17, men dit är det lääänge så det känns inte alls så farligt :)

Jag orkar verkligen inte hjälpa till nå mer, jag blir så trött att köra runt om dagaran att jag får ingt gjort här hemma :( jag vill ju börja få packat sov, men ingenting får jag gjort:(

har 2 månader på mig innan lägenheten är uppsagd, men bara ca månaden kvar innan flytt.. o när Calle kopmmer kan ingen var säker på.. han verkar vara fixerad redan nu... vi får väl seee..

NU ska jag till toyota o hämta en nyckel ifrån antons bil.. som han glömde.. hej o hååå.. !

hade

Publicerad 2011-04-24 23:05:06 i Allmänt

skrivit såå mkt...

men jag hatar explorer 9 o nu gå jag o sover..

HAR HAFT EN FANTASTISK PÅSK I SVARTBYN. BARA EN TRÅKIG VÄG HEM TILL PITEÅ DÅ ALLA SPYDDE FÖRUTOM ANTON SOM BARA TYCKTE DET VAR ÄCKLIGT..


:P

blir knäpp

Publicerad 2011-04-21 10:09:10 i Allmänt

av att sova ensam, meen.. NATTEN SOM VAR, VAR DEN SISTA!!!! ah!! SKÅÅÅL PÅ DEN LIXOM.

hur som haver.

När jag sover ensam så drömmar jag så konstiga drömmar, i natt så drömde jag två olika, men den enda kommer jag inte riktigt ihåg, vet bara att det var samma grej i båda drömmarna.. att jag började blöda..

inte mycket, men...

jag drömde alltså i den sista drömmen att jag gick mitt i stan på kvällen, messade med anton, han var på fest, det var lördag, när jag gick där så hoppade en kille upp ifrån ingenstanns.. o hoppade på mig o jag ropade "jag är ju gravid".. han brydde sig inte.. o så sjönk jag ihop o började blöda, for till akutebn o då hade det bara kommit typ två droppar så det var ändå ingen fara...  DRÖMMAR KAN GÖRA SKALLEN HEL O OLAG...


NU ska jag ta hand om kattspyan jag ser i ögonvrån.. Wilda har ju typ bulemi.. hetsäter upp maten för thitti o sen spyr hon upp allt..

snacka om att släga pengarna i sjön..

PS. JAG ÄR SUGEN PÅ FANTA...

hejs!

bebäver

Publicerad 2011-04-20 22:24:09 i Allmänt



bemästra ordet behöver kl 22:20 en torsdag.. SVÅRT.

har lekt lite me smink idag.. men ska leka mer när jag kommit till ökx i morrn..
sen e det ju så att jag har faktiskt inte så mkt produkter att röra mig med, lite tråkigt, hade önskat att jag hade lite mer sånna hysteriska färger, alltså bara för skojs skull.. men meeenn..

Anton o hans pojkvän Dani var förbi o drack kaffe för en stund sen.. jag som trodde jag skulle ha en ensam afton, satt o smorde in kroppen.. naken såklart.. o så hör jag hur dörren öppnas o anton ropar att jag o dani kommer upp.. HEJ O HÅÅÅÅ.. på med ett lakan.. jojo.. jag fick på mig kläder ganska snabbt.. men nu måste jag få av mig dem igen..

Kattorna är iaf inne o det e ju skönt, hoppas thitti inte sover för länge så hon hinner ut i morrn innan vi åker..

tjing!

stort tack till

Publicerad 2011-04-20 15:34:52 i Allmänt

Xentus Bituthyrning som fixade min o antons påskhelg i överkalix.. *muttrar över rav4:an som är trasig*

så.. bettan ska få åka HEM o bli omhändertagen av sig ägare.. *host* och katterna ska få premiär lufsa runt hemma i huset hos pappa oooch ja.. jag o anton ska säkert förbi päjäärvi en sväng nån dag, troligen kommer anton bli tjurig o stanna i tornedalen, men men då får det väl vara så :P

Thitti har då hoppat ifrån balkongen o Wilda spanar på nåt.. Hon får inte gå ut som vanligt idag, för hon börjar bli för vild av sig :P

idag så har jag varit tårögd hela dagen, alltså rinnande, av ljuset, av värmen, av kylan, ja av allt.. hel störande.. o nu e jag små trött så då blir jag gråtfärdig av det.. hemskkkt..

tror ajg ska laga ngt med akssler till middag idag, men hade egentligen behövt handla några ingredienser till det.. hmm.. undra sa flundra om man kanske bara snör ihop en sås till kassler o ris.. hrmm hrmm hrmm!


hrmm.. hmpf!

oh it´s fab

Publicerad 2011-04-20 07:11:31 i Allmänt

faaaantastisk dag, började med att ajg fräste åt anton i 10min om att han skulle göra mig frukost.. kan säkert även klst han lite.. inte mitt fel, mina naglar e sjukt vassa.. inte med mening.. dom bara e så..

mumsade i mig frukost o fräste något om disken.. sen satte jag mig framför datorn..

meeen.. sen skjutsade jag honom till jobbet.. klart!

Nu e jag massor mycket gladare o har suttit o fixat lite bild collage på sofias fantastiska tvålar.. täntke bjuda er alla på en bild som togs igår.. och JA, JAG HAR SNIFFAT PÅ ALLA TVÅLAR, JA, JAG VILLE ÄTA UPP DEM ALT. RULLA MIG I LUKTEN.. OK? ;) hihiihii



www.soapblogg.blogg.se

Dessutom skall ni veta

Publicerad 2011-04-18 23:10:08 i Allmänt

att jag o anton och anette o nicklas har badat idag :) o det var jätte busigt! ?!
heh..

nu äta lite frukt o gla... alltså.. ett glas vatten!!

hmm..

imorrn ska jag minsann ta mig till sofia!!

hejs !

dagens D

Publicerad 2011-04-18 23:08:22 i Allmänt

eller make eller Up eller int..

katten

Publicerad 2011-04-17 11:40:44 i Allmänt

katten trampar, barnet sparkar.. en morgon på annelund i all sin glans!
pratade med Älsk, dom ahde just fått sol, skulle fara iväg en sväng o sen bege sig hemåt.. men nog tycker jag dom e som sent ute.. jeeeo jeeeooo..

jag vill grilla korv, men personen jag vill grilla korv med verkar göra annat då han är online på msn men svara icket.. jädrans tomtar!

drömde mysko drömmar inatt igen.. kommer iaf inte ihåg dem.. undrar om det var minnen, för igår tänkte ajg att jag önskar jag kunde radera de senaste åren i mitt liv.. meeen.. en sak leder till något annat o jag kanske itne hade haft ett så fantastiskt liv idag om det inte vore för allt skit här tidigare? det e bra att man fortfarande är ung, för då spelar det mindre roll vad som häde förr, nu så handlar det bara om var som händer nu o sen :) nu händer inte så mkt.. men snart /sen så händer alllt.. bäääbiiiissss koooommmmm nuuu... jojo.. 10v kvar..

hejs.

det SVIDER SOM F*N

Publicerad 2011-04-16 18:21:51 i Allmänt

Hektisk dag.
Var tvungen at tparkera vid busstationen.. sen gå genom stan.. sen väl framme stod en kvinna o väntade.. hej o hå, gjorde en riktigt cool sminkning på henne, då kom 3 tjejjer som ville bli sminkade.. 2 timmar senare så gick jag till Sofia, surrade lite o planerade in Hello Kitty Tvål fotografering på Måndag.. Sen timmen senare for jag förbi Carros nya lägenhet, Mycket mysigt, men kändes typ precis som Anettes gammla, även fast den inte ens var i detta dära området, den var ju på furuberget.. men men.. kanske samma byggare bob på husen ändåå.. vem vet.. int ja!

Nu har jag då så klart tagit mig hem.. Katterna är avsmullna o jag känner att jag msåte ta en dusch för jag kan inte sluta snora.. Men hey, klarade två längenhets besök med hund i varje lägenhet.. dvs, min allergi måste vara på bättrings vägen? eller så stupar jag tonight-?"*!

NU dusch,
SEN sängen
SENARE kvälls fika med katterna
Efter det sova
SEN vakna o invänta att Älsk ska komma hem..

Fast i morgon ska jag även försöka bädda mig på solsängen på balkongen.. hääärlisch!

JO.. DET SVIDER SOM F*N I LJUMSKEN, JAG TROR JAG KOMMER ATT DÖ AV ALLERGI BLANDAT MED FOGLOSSNINGS VÄRK BLANDAT MED LJUMSKENS SVIDANDE VÄRK... JAG VILL INTE VA GRAVID IGEN..

hejs

OK

Publicerad 2011-04-16 11:28:41 i Allmänt

lägger utan lös pälsen.. för fan mitt egna hår e för kort där bak så jag ser ut som en skabbräv.. jahapp.. kan ju inte stå tryckt emot väggen för att ingen ska se den äkta korta pälsen som sticker ut.. herre jessussss... vilka i-landsproblem man kan haaaa.. .

hejs

go morr

Publicerad 2011-04-16 11:00:24 i Allmänt

on off? morron morroff.. morr?

näe inget direkt morr.. men trodde att klockan var 12.30 när jag vaknade.. stressad hoppade jag upp ur sängen.. dubbelkollade klockan o den var abra 9.30.. jaha ja.. men dåååsåå.. 

har lockat hår o löshår.. men blir nog ändå bara att ha det e en svans, kanske en rosett ifall jag nu vill känna mig xtra lördags fin :) det e ju inte som att Älsk ser mig ändå.. hmpf!

Thitti sover i sängen o Wilda är ute på äventyr, Calle har nog somnat om i magen, för han var lite sprattlig vid 9 tiden, men itne nu.. han har nog tagit sovmorron :) 


*

Det är många bud om vad som ska hända idag, åka förbi Carro, Hänga med Sofia..  Allt kommer ändå ske efter kl 15, eftersom jag kommer vara på stan tills dess :)

jepp!

Då tar jag o slappar en timme eller nå :P
 För för dem som inte visste, jag ska itne städa övre vind idag, jag tar det på måndag o tisdag :) för då ska jag ändå vara hemma :) varför slösa en helgdag när man kan slösa en vardag? :P
Hejs!

var det go morron?

Publicerad 2011-04-15 20:07:12 i Allmänt

nähäpp.. ska man måsta sova igen? OK.

Ska kolla lite lyxfällan för att veta vad man INTE ska göra för sin ekonomi.

Älsk ringde för ett tag sen, dom var i stugan o det var plus7 ute o snön var slaskig under skotrarna.. jähä..


Calle sparkar som tusan, guu sååå skööönt! han e som Wilda, en tumlare.. HAHAHA.. internskämt á la anette o jag.. nåväl..

Var kul istan idag, sminkade flera olika personer, även Emelie och Liselotte :) Jag o L fixade även lite där inne, eftersom det igår var en Skönhetsgala i Sthlm o Parelle var en av Sponsorerna, så Då finns såklart en stor del av de vinnanade produkterna även i Piteås sortiment, så Nu finns dom även att återfinna dels på ett visnings bord men även på http://www.beautyawards.nu/index.shtml 

tex. Ska denna vara beroende framkallande enligt Liselotte..
Årets ansiktshudvård över 600 kr

kul kul.

 :)

krassligt..

Publicerad 2011-04-15 07:00:39 i Allmänt

Får se vad denna dag erbjuder.. NU vill jag helst spy.. Men det vill jag helst varje morgon.. Har iaf ätit.. men har fortfarande tungt att andas.. Får se hur detta slutar, är såå lesspå dessa olika krämpor.. jag vet att jag är gnällig NU.. men jag avskyr att ha nedsatt andnings kapacitet..

ska ringa nåt samtal sen lägga mig raklång igen..

tjing

heavy

Publicerad 2011-04-15 06:10:00 i Allmänt

breathing..

Har fortfarnde tungt att andas sen igår då vi var förbi antons föräldrar.. :( Blir ju så när jag e i närheten av hund :(
Dessutom har jag inget fläkt system i min lgh så det e inte som att jag får nå extra syre under natten.. skit samma ork int! Ska inte hålla på att vara där hundar är allmänt.. I huset kommer ha bo i sin kojja 24timmar, bortsett ifrån promenader såklart. Blir bra, en jakthund ska vara jakthund o inte sällskapshund,. tror inte det e bra att kombinera.

det är bättre nu

Publicerad 2011-04-14 22:45:55 i Allmänt

nu först känner jag lugnet åter igen.. för Calle började om med sitt sparkande ikväll vid 8 tiden..  ska aldrig mer klaga på hans sparkande.. never ever! *förlåt bäbisss*

Han var alltså lugn i nästan ett dygn innan han börjad eom med sparkande osv.. kände något litet puffande här tidigare idag, men blev osäker om det var mina tarmar eller om det var han..

Hade rent sagt ångest, för det hjälpte inte ifall jag drack kallt, satt på ett spec sätt eller puffade på magen. han total nonchalerade mig!

muppigt värre.. nu med aningens huvudvärk o egentliegn en vilja att mysa med älsk, så kommer jag bara tvätta bort sminket dricka massor med vatten o sen sova.. detta har varit en psykiskt jobbig dag..

hejs!

ett, två..

Publicerad 2011-04-14 09:26:13 i Allmänt

en svart o en fläckig är äntligen inne.. katterna är alltså inomhus.. ett mindre problem..
men thitti var då f*n så skitig.. ?!

Bäbis e inte riktigt tipp topp kicking än.. kommer nån buff ibland.. han kanske e trött jag vet inte..
jag känner mig lite illamående.. fast det gör jag typ varje dag.. tror ajg ska vara kortare tid på Parelle, 3 timmar kanske e för mkt? jag gör ju som jag vill, är ju bara där för att känna på sminket, klura på färgskalor o ragga jobb. Blir ju iaf som tidigare skrivet på tjejkvällen.. inte för att det e nåt sådära.. men ändå..

Tror nästan jag ska ta o vila en stund till nu när katterna är där dom ska vara..

hejs!

Försökte buffa på bäbis, men han vill int riktigt.. han e inte alls på humör.. !

05:59

Publicerad 2011-04-14 06:04:17 i Allmänt

har hittils hunnit duscha, rostat bröd o drukit VIOL té, har ute Wilda på luftning (inte en syn av den svarta än)..

Har egentligen väntat sen kl 04 på attt få stiga upp.. Tror inte det blir nå fler tidiga kvällar, blir nog desto senare..

Har drömmt mardrömmar hela natten såsom at Calle sparkade sin sista spark igår o att Thitti blev halshuggen.. Jo men roligt ens att sova ?!

Tror mina mardrömmar hade emd att jag gnällde igår att han sparkade så hårt i magen vid störande tider o nu har han bara buffat lite, plus en berättelse ifrån en blivande mamma på blimamma som förlorade sitt barn i v39..

Ska int läsa sånt jag vet!

Inväntar den svarta katten o en rejäl spark i magen.. ingen sömn igen innan det!
hejs!

Är det godnatt snart?

Publicerad 2011-04-13 22:17:52 i Allmänt

Nog är det väl ändå så snart att jag får gå o sova?
jag ruvar på om jag orkar ta en dusch nu, eller om jag ska ta det i morgon.. har ju ändå tvättat bort sminket..

hmm..

näe.. jag skiter i en dusch idag, jag tar det i morrn! jag e inte såå smutsig.. hmm.. låter ju som att jag e en lortgris nu mitt i allt.. nämen nu slutar jag skriva om att duscha eller inte..

thitti kommer snart att hoppa ifrån balkongen o när hon gjort det så kommer ajg stänga dörren.. då får wilda vara tyst o inget mer med det.

Bäbis i magen kan oxå ta de tlilla lugna o gå o sova.. int är det nån idé att börja leva rövare nu iallfall.. !

jamen då hörs vi!

hej!

30 hela veckor

Publicerad 2011-04-13 06:25:24 i Allmänt

grattis en dag närmare dagen D.. eller dagen F.. eller vad man ska kalla denna dära dagen som jag inte riktigt vågar säga högt.. för jag e ju inte Gravi.. jag e ju bara lite rund om kinderna.. o magen.. *host*
Förstår inte varför jag har sånna otrooliga problem med att vara graviiiiiii...d
Eller itne problem, men att jag har svårt att inse, även fast han lever om som tusan varenda dag.. eller NATT... jädras natt uggle barn..

jaja..

ska frösöka mig på en PN eller vad man då ska kalla det, bara för att inte vara så sjukt trött när jag väl kommer till stan...

tjing!

i morron

Publicerad 2011-04-12 06:33:02 i Allmänt

är det 30 hela veckor.. ja jessus.. vart tog tiden vägen?

Ska idag sminka annica o hennes vän. Blir ju utmananade,, hihi.. skojja bara, blir massor kul. All övning är bra, även om det bara skulle avra att lägga läppglans :)

Nu har jag diskat o dammsugit i köket, torkat av bordet o gett katterna mat.. även såklart fått iväg anton till jobbet.. han hade en fundering nu på morgonen "vad kan man göra för att bli mer vaken"..
jag morrade något om att tvätta antiktet för att få bort gomårr ur ögonen.. alt.. STIG FÖR F*N BARA UPP.. .

jo.. :P jag e sååå charmig på morgonen!

ps ps. Kommer göra Vårens sminkningar, tex lila/guld ifrån lancome, på Parelle under tjejekvällen den 28:e :)


http://www.parellepitea.se

VIOL TÈ

Publicerad 2011-04-11 17:04:05 i Allmänt

men inse hur smaskens det kan vara? Om man gillar té, far förbi bj´s ,enter galleria,boden eller köp via deras hemsida, för seriöst.. i´m in heaveeen!!!

mm..

and then it was over

Publicerad 2011-04-11 06:29:14 i Allmänt

helgen är slutt.. jahapp.. det var det.. Nästa helg ska jag måla klart mina mobler enligt en tanke som jag hade.. För anton åker till Årrenjarka.. johopp...

Jag mår iaf bra idag, hoppas det håller i sig. Känner mig inte riktigt 100, men kanske en 87 precent OK.. det får duga.. jag vill ut bland folket, så jäkla kul e det inte att sitta här som nån rugg uggla..

Kollade igår på en tjej som heter dope2111 på youtube, det handlar alltså inte om knark utan om Promise Phan som sminkar sig så hon ser ut som kändisar.. fy sjutton så häftit att se. Anton frågade ifall jag önsakde att hon lärde mig hur man gjorde, och självklart dkulle det kännas häftigt att lära sig alal skuggningar för att förändra näsan o linjer för att förändra storleken på ögat osv osv.. det går ju att lära in sig.. men jag tycekr det räcker med att se sånna flaschiga makeup´s på show artister o reklam posters :) det e inget som jag skulle vilja använda till en fotografering eller så, men hade varit kul iofs att kunna erbjuda.. mja.. får väl testa mig fram lite..  Går ju inte att göra helt som henne Promise eftersom mitt ansikte är helt eljest i jämnförelse med hennes.. så man msåte hitta rätt skuggning till rätt person.. hej o hååå ANETTE HJELM VAD DU SKA SMINKAS.. hahaha..

nu ska jag kolla nån serie medans jag inväntar kissorna.. o när dom kommit in så blir det att pausa ett tag innan schtaaan..

Överkalix till Påsk med anton o katterna ifall nån bryr sig :P

Té Shop

Publicerad 2011-04-10 10:43:39 i Allmänt

Igår köpte jag riktigt té, inte sånt skit som säljs här i Piteå, utan riktigt, med torkade blommor o frukt osv, inte bara aromer.
Det som var väldans praktiskt är att man lätt bara kan beställa té ifrån denna shop i Boden, bara klicka hem i ifrån hemsidan så betalar man frakten o sviiisch är det hemma.. PERFA eller PEEERFA?!?!

Vet nu att jag enkalt boikottar heeelt té utbudet i Piteå, iaf tills denna butik ev tar sig hit.

http://www.bjboden.se/


 
Bilder lånade ifrån deras hemsida.
Ägarna och deras shop.

hamnade här hamnade där

Publicerad 2011-04-10 10:30:07 i Allmänt

hamnade i Boden hos mamma.. var dessutom i plurret på Nordpoolen, hääärlish!
Åt middag hos mamma, Kurre hade gjort favvo maten min, biffar, eller egentligen är det kötttbullar, men vi hade inte tid o vänta, så det fick bli biffar. Kollade hockeyn som gick si sådär, SAIK gjorde väl inte det bästa ifrån sig om man så säger.. men men.. På tisdag hoppas jag på bättre, för anton o hans pappa ska till Skeå o kolla då.

Fick iaf hem min väst, inte för att den gick igen, men var väl inten meingen heller, utan bra o ha till hösten väst, sen fick jag en flytande tvål av syrran, som jag önskat :) men jag ska spara den till mitt nya badrum i huset :) yeeey.. huuuuset.. sen fick Calle en jacka o annat vinter tjafs, bra o ha hej o hå. Se där, nu har han snart en graderob inför det första året.. :P haha. otippat? NIXX..

Katterna ligger nu sött brevid mig i soffan, thitti har stupat på sina gröna filt, hon har ju bara varit ut mer eller mindre sen i förrgår.. hmm.. o Wilda ligger här o ser söt ut i sina fläckar, hon har varit ut ca 5 timmar. Det räcker för den lilla skönheten.

Calle har inte än vaknat o jag är hungrid deluxe.. tror jag måste göra mig viol té..

Snuvig är jag dessutom.. jag hoppas allt är borta till i morrn, ajg vill itne vara hemma, jag vill uuuutttt...

tjing!

GRATTIS ISABELLA

Publicerad 2011-04-09 00:34:03 i Allmänt

tack så mkt tack tack det var så vänligt..
näe men jag tycker synd om mig själv som aldri fyller år.. HEla världen fyller år denna månad o får presenter o trams o jag får ingenting.. hela världen är emot mig.. !?

eller?!

Så då gratulerar jag mig själv att jag IDAG är en dag närmare förlossning, SÅ grattis till mig själv, en dag närmare tills jag kommer skrika av smärta o antagligen vilja döda anton.. !

alltså.. jag e int negativ eller så, hade bara önskat att ajg ahde fyllt år så jag hade fått önska mig en epilator, ett strykjärn o en cola på burk.

tack för mig o god natt sverige!

nå he jär bettre

Publicerad 2011-04-08 22:02:11 i Allmänt

bättre känner jag mig, bättre ser jag inte ut. Även morgon dagen blir oviss vad jag kommer orka med, fattar inte vad detta är, men syrran hade haft något liknande, även jag hade typ samma skjukdoms besvär förra helgen-.. varade bara 15timamr o sen var jag bra igen.. hoppas detta var sista gången..

JAG VILL INTE BLI SJUK.

Hade hellre sminkat o sen åkt mot mamma.. men mamma svarar då int ens.. :/

hmpf!

in the end

Publicerad 2011-04-07 23:44:46 i Allmänt





trött som tusan ska jag nu nanna kudde.. Anton har redan somnat.. men jag var tungen att fixa min smink uppg. Modellen som var tänkt gnällde för mkt så den personen stryktes ifrån listan.. så att säga.. :P

grått men ändå inte

Publicerad 2011-04-07 10:41:20 i Allmänt

det känns som en går dag, känner mig aningen hormonell deluxe.. itne direkt grinig utan mer grinfärdig..
Jag o mina kriminal serier drar upp känslor ifrån förr. Det är inte rättvist att inte J fick vara kvar på denna jord.

Saknar Hepp. Saknar Farmor.

Känns som att jag måste åka hem till byn snart. Det är så mycket känslor som bubblar åt höger o vänster. Antagligen är det pga graviditeten. Men ändå..

Längtar efter bäbis, Längtar efter huset. Längtar efter att pussa Anton godmorgon o godnatt varje dag.

Känner mig fattig som en kyrkråtta dessutom.. ! o såg då att jag jag hade missat att skicka in akassa kortet.. men hade bara missat med några dagar, inget som förstör utan bara det att jag kanske får vänta lite längre på cash.

Letar jobb, men svårt, försöker mer kolla efter jobb alternativ efter mna mamma dagar.. men heey är ett år dit.. jahapp lixom..

*gäsp*

undra om jag skulle ha tagit en PN på en 30min för att sen göra mig klar för stan.. ?!

Grattis Vackra Sofia

Publicerad 2011-04-07 08:34:02 i Allmänt

Idag är det Sofias födelsedag, såå HIPP HIPP HURRA hurra hurraaa!!!


Här en bild från i sommras, på Sofia o hennes dotter :)

Vackra Norrsken

Publicerad 2011-04-06 22:44:15 i Allmänt

Bilder tagna denna kväll, med skakig hand, ett vanligt objektiv utan stativ.. men heey.. det e tanken/känslan som räknas?



alive

Publicerad 2011-04-06 20:07:05 i Allmänt

men det e knappt..

ljumskarna höll på att ta död på mig, en timmes healing senare så känner jag mig som för ca 3 dagar sedan..
receptet blev att jag måste forsätta att träna att sitta längst ut på stolskanten, för bäckenets skull.. ja jessus.. att det skulle vara SÅ viktigt visste jag faktiskt inte, jag som har fuskat.. nåväl,. blir inget emr fuskade..

Nu kan jag äntligen tävvta mina kläder och göra mig mat och jag har varit ut emd soporna, blev hlet förstörd när jag inte kunde röra mig ur sängen :(

det var denna dag, då hoppas vi på en bättre i morrn, visst?

Ska iaf sminka Anette i morgon, ska försökta mig på den PERFEKTA SOTNINGEN INKL LÖSFRANSAR.. det ni.. vi får väl se om det kan bli bätttre än det är idag.
Gjorde iaf en original sotning på Parelle, tjejjejn blev överlycklig :)

Har ävenbörjat jobba en tjej där som är frisör o make up artist, men hon nog abra vara i butiken o i frisör studion.. iaf så länge som K. är borta.
Men jag blir ju som så spänd när det finns nån som är MER utbildad än mig inom ett ämne som jag praktiserar.. så jag blev ju som nervös när ajg gjorde sminkningen på denna sista tjejjen idag, för då var E brevid.. o jag tänkte bara att "hoppas hon tycker att jag gör rätt"
så jag hoppas väl det, ska kolla med henne i morgon om hon tänkte något spec :)


tjing!

Lite Text Uppdatering

Publicerad 2011-04-05 17:12:40 i Allmänt

Mår bara bra, var rädd att jag hade åkt på förkylning, men så var inte fallet, är frisk sm en nötkärna.. eller ngt sånt:P
Har dessvärre ont i fogarna o i ljumskarna. Har väldans problem med att ta mig i o ur bilen :( Men men. Annars mår jag bara bra. Eksemen är från o till .Just nu är det bättre. Naglarna mina har växt till sig igen. Funderar om jag ska låta sofia fixa gel naglar eller hur jag ska göra. Saknar gel naglarna. dom var ju sååå fina.. o dessutom kan det vara bra att ha sånna när Calle kommer, för dom e ju inte så att dom rivs eller så, dom går ju helelr inte sönder..

Nu ska jag kolla lite Sofias Änglar på play. Sen blir det nån älgfärs+taco+moussaka blandning :) smaskens eller ej, det återstår att se :P Smäller nog ner lite annanas oxå :P hiiihiii..

I morgon ska ajg tillbaka till parelle. Letar även jobb, men hur lätt är det? Måste man så MÅste man.. är ju inte annat. tyvärr är jag ju inte köks chef eller annat.. nååväääl.. snart är jag iaf make up artist.. hihi hoho.. :P

nämen då får ajg skriva lite mera senare eller i morgon. dyker nog snart upp mer bilder.
Är så enkelt att mms:a bilder ifrån mobilen.

Sen så kommer Älskling snart, så då blir det mat o sen blir det Hockey,, hejja SAIK.. :P

rackarns bananer

Publicerad 2011-04-03 15:25:00 i Allmänt

vad jag tok tängtar efter min bäbis. min bara minn. bara lite antons ;);) hihi..


NU GÅR JAG O GÖR SMÖRGÅSTÅRTA TILL ANTON.. OK..

god morgon

Publicerad 2011-04-03 10:08:30 i Allmänt

då har vi alla vaknat.. katterna är ute på luft, anton har duschat o jag ska dressa om till något mer ej-pyjamas-aktigt,,

sen ska jag till tolvan :)

måste ju spana på hans tapeter.. weiii :)

tjing!

mass mms

Publicerad 2011-04-02 17:21:07 i Allmänt

skickade/skickar mass mms till denna blogg. då är det uppdaterat med bilder så det hette duga.

bilde rpå min nya byxa ifrån HM, typ kostym byxa. sen en svart tröja ifrån Hanzens, och en blå vit randig ifrån Hanzens den oxå.

Nu ids jag int köpa nå mer mamma kläder, har hittils köpt ett par mamma leggings, tre bh:ar, 6st trosor o kläderna idag. Ids alltså inte lägga ner mer cash på något som jag abra kommer kunna ha för nu, för sen ska jag ju prommenera massor o komam tilblaka till normal vikt.. alltså efter Calle kommit.

nu ska jag iaf gå o vila, är massor trött i kroppen.
Anton har redan somnat o han LÄR vara bakis om nån timme.. !! jo det var ju nå blåsmarks Nappet idag.. tydligen var det minsta man fick dricka 5 öl eller nå.. bra då att han klarar 3 innan han blir mer än salongs.. *muttrarrrr*

ork it!

men ska skratta åt han sen. ifall han sover mer än mig då far jag o hälsar på tolvan eller nå.. !!

snygg thitti har kli i öronen efter att hon varit ute 15 timmar i streck.. hon ser ut som alien.. Wilda vill inte bli störd när hon sover med husse i sängen..
tjing!

då var våren här

Publicerad 2011-04-01 23:04:04 i Allmänt

nämen så tråkig rubrik.

egentligen skulle jag bara kunna skriva något fjantigt som hej hopp gummi snopp.. men kändes ändå mer omoget..

jag e trött o ska snart sova, har tagit en dusch o hade tänkt att låta håret självtorka, det blir som så mkt mer livligare då, dessutom får håret själv välja frilla när det själv tårkar, bara att anpassa sig efter det.. jo..

allt händer på fejjan.. folk förlovar sig, skaffar barn, gifter sig.. har man blitt gammal eller gör fol ksaker tidigare nuförtiden? vad ska ajg snacka, för ett år sedan var jag barn emotståndare, nu sitter jag med magen i vädret o känner min alldeles egna bäbis sparka o leva om..

herrejessus.. är det verkligen sant.. ehmm.. JO..

så.. då..

god natt!

PARELLE I MORRN :).. o nästa vecka.. o nästa vecka.. o.. ja.. de dagar jag orkar :)

obegripligt

Publicerad 2011-04-01 06:45:29 i Allmänt

drömde en mardröm-.

skrev ett inlägg om det, men jag vill inte ha det i min blogg.

för att nån sska fröstå något så var det "näsan" som tvingade sig in i mitt liv o jag blev en bu
. enough is enough.


till ngot mycket bättre.

Antons klippning ser fortfarande bra ut, är mycket nöjd med min insats :) hade igår i lite lanza nån orange/lila kräm hej svejs i hans hår o då höll sig frillan hela SAIK matchen o natten.. fantstiskt.

Sen är jag nöjd över att Läraren tyckte bra om min sotning, finally, nu känns det som att jag kan känna lugnet, nu när jag hittat "den rätta" sotningen.. Då e det bara att träna träna träna..  trääna..
Antagligen var bokningarna för idag sotningar, passar perfekt. Tänkte kolla med test kaninerna, dvs de sminkade ifall jag får fota sminkningen, dvs för eget bruk alt för att akicka till lärarna.

Men nu ska jag återgå till sängen o mina fantastiska katter, mysmonster. och vi tre ska kolla CSI o GREY´S :) tror vi börjar med G :):)

hejs.

Om

Min profilbild

annaisabella

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela