Anna Isabella Granberg

MakeUpArtist .:. Mamma .:. Sambo med Anton och en "catlover"

oplanerat planerat

Publicerad 2011-08-29 16:09:02 i Allmänt

blev promenad med carl idag, hade dock hoppats på att sofia skulle komma, men söt elizabeth hade blivit febrig:( i morrn ska jag försöka att orka köra anton till jobbet för att fara o göra ärenden på stan. får väl se då, annars kanske jag gör sånt rolit med anette på torsdag elelr hur det där nu var..
på onsdag kommer troligen pappa o bibbi o säger hej, dom tyckte calle blitt så stor att dom vilel se honom innan dom skulle på nån tripp neråt.

o på fredag e det jägarna 2 som gäller för mig o anton, då får carl mysa med farmor o farfar i hortlax:)

nu funderar jag på vad husmoran inom mig ska laga för middag.. ska fundera en lill stund till..


hejz

brown is the new blond

Publicerad 2011-08-27 22:44:36 i Allmänt

jag e brunhårig, anton e brunhårig o anette har nån ljusbrun mot rött.. naaajs.. sessan madde har ju oxå brunt nu.. så då e det väl det som gäller? vi gjrode rätt.. haha,,

känenr dock att ajg borde få mig nån klippning.. men men.. huvudsaken att anette, anton o niklas har frillan fixad :P haha..

oj så trött i mössan jag känner mig.

har iotne gjort så mkt i veckan, därav inte så mkt klutter, calle har varit gnällig. har igår gjort min första dregglis, gick ok, men nr 2 skall jag förenkla så det hette duga...

idag har vi varit hos anette o niklas, det var surströmmingsfest, i deras sommarstuga, haha.. vi andra satt inne i huset.. gillar itne surfirren dära.. :P

i morgon får man väl se om stan lockar. hade kanskt tänkt fara förbi lisa o gratta henne:) får väl se om man får komma.

har tänkt för en luft av fuktare, i morrn på claes ohlson eller så nån annan dag på nå annat ställe.. ska abvra ha till att fräscha upp luften etfer man tvättat o duschat.. blir så rain forest kind of style annars..



hejz!

nu har calle somnat, anton tassade *läs klampade* uppför trappen.

idag är det prizzes dag:)

Publicerad 2011-08-19 11:54:03 i Allmänt

hipp hipp hurra för idag fyller prizze år :):) ska senare till anette o äta tårta. hade tänkt mig förbi djuraffärn o köpa nå katt skoj :) hihi.. för jag tror inte han uppskattar blommor:P
ska nog ta med kameran o se ifall man får fotat nån ny bild på den ludna snyggingen:)

ananrs?

Carl är tråkig o sover.. eller iofs han e duktig o sover. Han sov massor igår kväll o jag var rädd att han skulle vakna mitt i natta, men icket han knorrade till vid halv 5, åt,ny blöja o sen somnade han om jag bytte om ifrån jamasen vid 8 tiden han åt o sen har han nu sovit, tror han vaknar snart, vill ju ha sällskap av honom :P hihi..

sen när anton kommer hem så tror jag minsann att jag ska ta mig ut till förrådet o leta upp lite höst stövlar, orka springa runt med tennisarna lixom.. orka ha på sig träningskläder, inte för att jag e sportig utan för att jag e så fet att jag itne får på mig nå andra byxor-- *morrrrrrrrrr*

ska slå på en kanna kaffe, vaddera kroppen med kläder o rocka med rockringen..
har lovat sofia att jag ska mäta midjan nu o så man får se vad som händer allt eftersom. har ju missat, men har rockat intensivt försen denna vecka.. gör inte löika ont längre, vvet att det tog ca 1½ vecka sist jag började att rocka, alltså det tar ju en tid tills kroppen vant sig med trycket ifrån rockringens massage bulor :)

sanning eller kånka

Publicerad 2011-08-18 07:19:12 i Allmänt

sanning. jag kan inte fatta att jag är mammaledig.. dvs att jag fött ett barn!!!?!?!
kånka. fixa frukost snart, för jag har nyss ammat..

eller hur kan man annars skriva?

singel, bor i en etta med två katter, jobbar som biluthyrare...
vs.
bor i ett hus med min snygga sambo,två katter, en hund och är mammaledig till carl..

HEJBARA VA DET SVÄNGER KATTEN...!

regnet det bara öser ner iallfall, tråkigt, men ändå skönt, betyder att det inte blir nå utomhus jobb:):) skjutsade raringen till jobbet idag så jag har bilen. ska till stan o byta ut nå kläder som Carl fick av ulrica o anneli, jätte tuffa fina kläder, meeen hade varit bättre med storlek 74, för då hinenr han ha dom längre, han har ju redan kläder som är för nu, dvs 68, precis det som nu köptes, han har ändå massor 74, men då får man vika upp ärmarna o byxbenen lite, men gör ju inget. kläderna är ju så fina att man vill se dom länge:)

piiip piiip

Publicerad 2011-08-15 15:30:13 i Allmänt

jag sov.. OCH SEN VAKNADE JAG.. jeesus vad det levde om trodde helt klart att det var typ jordbävning.. calle spretade lite med armarna o sen fortsatte han att sova..

dom dära väg gubbarna håller på att lägga ny asfalt utanför huset,.. bra jovisst.. meeen folk kommerju köra snabbare:( får väl se hur det blir i framtiden här utanför... thitti håller sig ju iom ramen, wilda får ju ändå int gå ut..

har iaf tidigare idag varit på promenad, o sen har jag rensat upp lite skräp här ute. sen så har jag itne gjort nå mer.. o egentlgien borde jag faktiskt fixa middag..

*gäsp*

vi får väl se..

hejz!

gratulerar

Publicerad 2011-08-13 22:49:45 i Allmänt

på födelsedagen lilla mammsen.. inte för att hon läser min blogg. men då förstår ni att jag o familjen min varit till boden idag, skulle bara en sväng o 5timmar senare var vi på väg, hos mamma åt vi våfflor, smaskens.
mamma var väldans kry o jag är sååååå glad över det att ord ej kan beskriva :) men en slags befriande lycko känsla.
calle skötte sig väl o myste en del i sin mormors famn:) han charmade även astrid o julia.. haha.. söt unge.

nu har jag gjort det utlovade fikat åt älsklingen, hade ju lovat sockerkaka.. men jag har nästan gett upp med att lyckas.. lixom HUR SVÅRT SKA DET VARA MED EN VARMLUFTSUGN??.. massor..

blev en dröm rulltårta.. yeeez! min två bente son halvsover o mina fyrbenta döttrar lufsar omkring här..

det e lördag i lill huset..

:)

fången

Publicerad 2011-08-11 13:17:35 i Allmänt

känner mig som en fånge.. inte direkt i negativ mening, men ändå.. calle är små grinig idag o jag känner mig små krasslig. dvs ingen bra kombination.. längtar tills älskling kommer hem!

idag hade calle nå prickar på kroppen..  inget alvlarligare o inte direkt något som har bryr sig om.. är välnå hormonellt.. ?!

han får lite healing senare så blir han lugn igen :) yeeey!

är vansinnigt gotte sugen.. har haft ett smaskens sug nu i flera dagar, förstår inte, har aldrig haft det såhär tidigare.. gaaah! värre än ever.. lovar..

ska kolla nån film nu o ta det j*vlit lugnt så jag inte hamnar med fingarnarna i nån skål tillverkandes chokladbollar... mmm chokladbollar...mmm...


hejz

Om

Min profilbild

annaisabella

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela