Anna Isabella Granberg

MakeUpArtist .:. Mamma .:. Sambo med Anton och en "catlover"

Publicerad 2011-11-30 13:41:34 i Allmänt

önskar vi Anderas och Anders en trevlig namnsdag

sune

Publicerad 2011-11-29 10:17:00 i Allmänt

då önskar vi alla sune en trevlig namnsdag då :)

en tagg

Publicerad 2011-11-29 10:14:58 i Allmänt

ja en tagg, inte en gadd.. ÄN.. men en liten tagg på längst fram på nedre raden så finns det en liten vit tagg som e sylvass,, heh,.,

bäbisen är stor nu ! :):)

int nå klokare

Publicerad 2011-11-23 09:49:42 i Allmänt

nähädu.. inte blev jag nå klokare när jag vaknade..
bara mer trött i huvudet.. vi har saker som måste bli klart i huset, vi har tid som måste tags igen, just för att det hittils gått åt ca 19hela dagar åt jakten har det alltså missatts 19 dagar med fix på huset.. vad händer då? sladdar hänger o golv lister saknas o trasiga ting i badrummet.. osv osv.. det e inte kul.. känns som ett arga snickarn avsnitt förutom att vi har inte påbörjat något, det e bara saker som inte gjorts sen tidigare ägare.. :/

dessutom har det förbisetts en grej.. MINA INTRESSEN... som jag hade tänkt utöva ett par timmar ett par dagar under mellandagarna..

jahapp...


men åååh..

Publicerad 2011-11-22 22:12:53 i Allmänt

inte ååh på något bra sätt..

blir så less när han inte förstår hur rädd jag är att sätta calle i en bil å köra mitt i vintern efter vintriga vägar.. för 2 år sedan var jag inte så rädd, heller inte innan calle fanns i magen. men nu som mamma o som medveten person över VAD som kan hända..

jag vet, shit happends.. vare sig man vill det eller ej.. ödet tjolahej..

men jag har mina mamma känslor o dom säger att jag ska hålla calle borta ifrån allt ont.

har redan ångest över att måsta köra iväg med honom på torsdag för att skjutsa anton till jobbet.. :/

oavsett..

J - forever in my heart!

snart nanna kudde

Publicerad 2011-11-22 21:09:04 i Allmänt

då ska vi snart nanna kudde, dvs klockan börjar bli aningen mer än innan.. inte konstigt det inte..
för strött för att skriva ngt det e säkert iallfall..

men nu e det veckansbrott på ettan som vi ska kolla på, sen ska jag duscha o tvätta bort allt smink, försökte mig på div sminkningar idag.. lite sådära frozen cherry style.. elelr vad man då hade kunnat döpa den.. haha.


näemen dåså..

hejs!

och så

Publicerad 2011-11-22 15:06:16 i Allmänt

har mörkret fallit över dagen även denna dag.  inget negativt med det, bara att solen har gjrot sitt för dagen:) Anton är på väg hem, dvs här vilken minut som helst.. kanske tom hörde bildörren..

härligt.

calle vilar lite, vi har haft besök av annica o lisa idag, fick tillbaka min provdocka som jag inte sett till på evigheter:) skönt att ha den hemma igen :)

annars?

fundilurrar vad man skulle ha ätit till middag.. tror jag ska googla på eländet elelr så blir det makaroner o korv.. hejohå.. int så spec fantastiskt.. men ändå int illa alls :)


hejz

en bekant

Publicerad 2011-11-21 12:55:12 i Allmänt

vi var lite mer liknaande vänner, fast hade olika umgånges kretsar som bara korsades ibland.. för många år sedan.

idag få följer vi varnadras liv till som tätt via fejjan, samtidigt som vi har skapat en ytlig, men äkta relation. det vi ser hos varnadra är en likhet i känslor o önskan osv.

hon skrev nu nysligen på fejjan att hon inte orkar lägga ner mer tid på tillgjorda relationer, eller att ge mer av sig själv utan att få ngt tillbaka.

jag förstår henne för väl. ändå sen högstadie tiden, eller egentligen sen jag gick i 4:an eller nå, så har jag blivit påtrampad elelr utnyttjad för god vilja.

finns eprsoner som jag aldrig kunde tro att dom var som dom var. finns personer som än i denna dag fastnat i ett gammalt liv, det många inte fattar är att LIVET GÅR VIDARE, igår kommer aldrig tillbaka.

jag vänder itne kappan efter viden, jag går rakt emot strömmen. varför göra så när döda fiskar åker snålskjuts, joför att jag vill vara jag, inte nån medhållssam torrfura utan egen livsvilja elelr eget önsketänkande..

min framtid, mina drömmar,mina val


NU SKA AJG MYSA ED MIN BÄBIS POJKE SOM JAG HÖLL O FAMNEN FÖRSTA GÅNGEN FÖR 5 MÅNADER,4 TIMMAR O CA 30MIN sedan :) hihi..


puss

nääee

Publicerad 2011-11-20 18:22:35 i Allmänt

lasse brandeby... waah.. meeen åååh.. typiskt!

i morgon

Publicerad 2011-11-20 09:59:26 i Allmänt

är unge herr Carl Holger 5 månader.
på onsdag då ska vi mäta o väga honom, tyvärr är det 2 år av sorg o saknad den dagen.

livet är skört.
för snart 2 år sedan var det snöstorm, idag är det frost på backen. även där förändras allt med tiden.

på nåt sätt så glömmer jag ibland o tänker att jag ska träffa på han i öjebyn, eller att han ska visas på bilder ifrån nån öjeby marknad, men när verkligheten slår in så vet jag såklart att det aldrig kan hända.

jag plågas av tanken på att vi hade bråkat o var ovänner. Men även det blir bättre med tiden.


Tiden läker alla sår, men ärren förblir.


*love*

jahapp..

Publicerad 2011-11-19 14:26:09 i Allmänt

lägger in bilder med ypperlig kvalité.. heh.. finns bättre på kamurran, men orkar itne lägga upp.. jag fotar mest baa så jag ser själv när jag förbättras osv.. :)

har paus i tv tittandet, är ju längdskidor på televisionen.. hejja finland.. trallallaaa..

calle somnade just.

tidigare idag så har jag skickat iväg en best. på Asos åt syrran på nå beh:ar som hon ej fick tag i på östersund stad.. plus att hon nu fick 2 till priset av ½.. bra deal? maby ;)


snart kanske A kommer.. jo A kommer ju förr eller senare men lill A kanske kommer.. fast lill A är int så liten heller.. AaAaAaAaAaAaAaAa.. stor A, lill a.. ?

kanske litte trött..

ska ta en kaffe kopp o se vad för A som kommer !

hejz

3:e gången gillt

Publicerad 2011-11-17 14:01:42 i Allmänt

sotaren har sagt OK åt eldandet i järnspisen. YES. hoppas attt draget håller i sig.

DOCK, måste vi kolla igenom utrymmet uppe vid skorstenen, det var så välpackat med gullfiber att ja jag vet itne, det bide typ för tätt, hursomhaver måste vi ta bort viss del, ingen stor men delar som är FUKTIGA, kan ha o göra med denna dära pålten i skostenen.. som ja int ork gå in på...

nåväl.. köra litte med avfuktaren, byta gullfiber o sen klarrrrt.

härligt.


å senare typ om 2timmar o 17min så far jag till OK roknäs op hämtar ut ett paket ifrån eleven, hoppas att väskan är så fin o enkel o rymlig som jag tror:)

humor

Publicerad 2011-11-16 19:58:58 i Allmänt

disskutions fältet/kommentarerna på AB ang de självsläckande ciggen.

vissa menar att cigg ska förbjudas, eftersom detta med självsläckande cigg ska leda till mindre antal dödsbränder i sammband med rökning..

hursom helst, vissa menar att man ska ta bort dom helt,besparar bränder,cancer osv osv..
vilket även jag anser, eftersom DET FINNS INGET POSITIVT MED RÖKNING.. jo jag har själv varit rökare, jag vet mycket väl vad rökning handlar om.

men då komemr dårarna som menar att vi bor i ett fritt land, att vi måste sälja få bestämma. bla bla bla. dessa personer som anser att det e OK att ge bäbisar cancer utan att ens fårr välja det själva, om dessa personer tycker det e ok, men bra då, jätte bra. röken som rökare andas ut, tjäran som rökare svettas ut är GIFTIG FÖR ALLA, FRAMFÖR ALLT FÖR SMÅ BARN. det e inte konstigt att det blir värre o värre med div sjukdomar o skit när rökare finns överallt.

när jag var liten så visste man inte om hur farligt det var, så jag satt där o hostade på pappas kontor o gubbarna satt o rökte, det var som att sitta bland molnen..

IDAG vet vi bättre..
kan vi SNÄLLA bete oss efter vetskapen som vi har?


DÅÅÅÅRAAAAR

hehe

Publicerad 2011-11-16 09:25:40 i Allmänt

ja vad ska man säga? sitter o skakar huvudet..


....


går o värmer mig en kopp varm choklad ist.

hade isf tänkt lägga upp nå bilder på carl som jag fotade igår, eller så gör jag han trött NU, o så sover han o när han vaknar så fpr han fotas mera o SEN läggs bilder upp..

planerat o klarrt!

ok

Publicerad 2011-11-14 13:22:41 i Allmänt

jag är mentalt i dvala.
ok.ATT klicka hem saker ifrån internet

Publicerad 2011-11-13 13:44:15 i Allmänt

jag snirklade fram att ajg hade hittat en fin mindre make up bag, har ju itne så mkt smink, har helelr itne tänkt införskaffa något mer för privat bruk, alltså inte så aldrig mer införskaffa, utan inget inplanerat som jag känner att jag behöver för min eget välbefinnande, vid ev företag så är det anant snack..

hursomhelst..

hittade den iaf på http://eleven.se/product/images/13240/24373/


inte den snyggaste så klart var det en rosa, men behöver nåt ist för mina 5 olika små smink väskor :) tror denna blir perfa..

anledningen varför jag klickade hem den var för att anton fick ur sig NU FÖRST att han hade ansök om ledighet på tisdag för att fara o jakta. han sa * köp väskan* jag frågade * vad får du för det* *han säger *jag har tagit ledigt för att jaga på tisdag* jag sa *okej* KLIC´K KLICK KLIIICK

alltså.

Publicerad 2011-11-12 09:37:45 i Allmänt

jag kan inte sluta gäspa, samtidigt som jag egentligen borde vara relativt utvilad? vaknade i natt o var tok törstig, gick upp o drack vatten, passade på att göra en inbakad fläta från luggen hela vägen bak.. vågar inte ta ur flätan med risk att se ot som ett odjur..

herrn i huset o hunden drog på jakt.. NÄMEN VAD JAG ÄR LESS.. räknar helgerna tills eländet är över.. vad kan det vara, 2 helger till? det e nog antagligen ca vad jag orkar med.

i dec ska jag vara några timmar på lördagarna o göa make up på parelle, saknar gänget,kunderna o sminket.. ! konstigt näääe skulle int tro det.. nu har dom ju även bare minerals o deborah som jag inte hunnit testa.. har bara en skugga hemma ifrån BM, vilket i loove. men hur som haver..

calle ligger ju i babygymmet o chillar, men han blir säkert less snart så jag ska klura på va vi då ska göra. jahapp.. då rullade han runt på mage då.. han tycker det e kul ett tag, men att det e så mkt mer ansträngande.. förståeligt såklart..

tjock A kommer nog förbi idag som hon har tid över.. :)


jaja.. då hörs vi!

hejz

pite bor

Publicerad 2011-11-11 11:44:29 i Allmänt

enligt någon undersökning ska alltist pite bor vara lyckligast i norrland. ok. fine.

sen kommentarerna på detta på pt webb är i stil med, det e en myt, beror på vem du frågar osv osv..

sen jag varit liten har folk alltid pratat så väl om dom i pite, att dom är som dom är (gott o ont?) att dom är välkomnande och roliga. kul. EN SÅN VILL JAG OXÅ VARA. så då flyttade jag hit, näe så gick det itne till, tänker då heller inte dra valsen om hur det kommer sig att jag flyttade hit, nej det hade inte med kärlek att göra.

hursomhelst.

i dag skulle jag inte vilja bo någon annanstans förutom just här i långnäs,piteå. i lilla huset med underbara utsikten över svensbyfjärden..

jag är verkligen så lycklig.
,
men,
det e klart, frågar du mig en dålig dag så tycker jag allt e piss o jag vill flytta själv hem till överkalix, dvs EN DÅLIG DAG, så allt e väl relativt, beroende på vilket humör man är då man får frågan om man tycker pite är bäst.

tack o hej. idag e det fredag. har abra en liten present till pappan, hade tänkt ta mig till stan o köpa något mer kul.. får väl se.. :)

jo.

Publicerad 2011-11-10 20:28:37 i Allmänt

kan lägga upp i morgon för o efter  bilder, har säkert bilder överallat på gammel tapeten som gjorde mig hel snurrig.. KUL tapet.. men psyket blev ju förvirrat så att säga..


jaja..

hejz

har då uppdaterat

Publicerad 2011-11-10 20:26:53 i Allmänt

men två bilder på det väldans nymålade köket.. hade då tänkt fixa med inredning o städa innan fotografering.. men vet inte när jag får orken till det så.. ja.. alltså..

men i morgon kanske jag orkar.. måste städa över allt o ta hand om tvätten, disken,städnign,dammtork,dammsug osv osv.. huset har ju förfallit då jag lagt fokus på köket.. calel tar ju upp nästan hela dagarna :) inget fel i det, men livet innan calle var ju inte att planera in lika mycket, nu hinns det med två ryck á 45min varje dag, på sin höjd.. o fastnar man framför datorn kan man ju direkt bara glömma att få gjort något den dagen så att säga.. .

wellwell..

funderar vart mina orkideer ska bo.. o svärmorstungan som är ned fallen mitt i rummet.. ojoj.. nä, jag lägger helt ner inredning för idag.. ska slappna av med en lång varm dusch, måla de obefintliga nagel stumparna på fingarna.. epilera benen o allmänt njuta.. iaf för ca45 min ;);) hehe..

ps.

ordet SEN (jag gör det sen, vil hörs sen).. det ordet är påhittat, det finns inget SEN, finns bara NU.


puss

då var det outat..

Publicerad 2011-11-08 22:11:03 i Allmänt

alltså att typ alla är gravida.. eller varit.. det e officiellt.. VI ÄR GAMMLA NU.


god natt.

halkade in på gamla spår

Publicerad 2011-11-02 19:05:21 i Allmänt

inte att längta tillbaka till förr, för utan carl o anton finns inte jag.. dvs förr är inte ett alternativ..
MEn.. funderade tillbaka till för typ5 år sedan.. vem jag var då, hur smal jag var då, ad jag ville mest i livet då, hur unga alla runt ikring mig var.. idag är alla dessa person inte fjortisar längre utan dom får gå på bolaget själv o dom har körtkort.. vad hände?

i min ålder, alla har familj... k'nner mig inte som 27.. känner mig mer som 17.. vansinne.. VANSINNE..

vad hände med tiden?

var int jag just gravid? vad e det för söt parvel som ligger o gäspar vid min sida? vems hus sitter jag i? gaaaah..

näe.. livet blev prara precis som jag önskat, enskata fnurror här o där är inget som inte fanns med i beräkningarna.. är ju bara människor..

ska snart o somma o låta fläääsket dallra i vågorna.. HATA ÖVERVIKTEN..

i morrn när ag o calle vaknar så finns min syster här.. weeeiiiiii...


hejz

huvudvärk..

Publicerad 2011-11-02 14:19:47 i Allmänt

hann nästan skriva lite på bloggen.. tillbaka till heltidsjobbet.. eller nej? duger kanke babygymmet ett par minuter till?

han är så snäll min bäbis, men jag blir så trött på skrit ljudet, ok, jag förstår at than inte kan säga "hörru ta upp mig".. men man behöver väl int skrika för det? förstår itne hur vi människor e funtade när livet börjar med att skrika så högt det går med de mest djävulska toner tills att viljan går igenom.. är det konstigt om det ständigt e krig på jorden?


happ.. nu ska han roas..


hejs

sitter i soffan

Publicerad 2011-11-02 10:05:42 i Allmänt

med världens stå.. nej oj, detta var ju ingen dirrrty roman..

sitter alltså i soffan med lille carl som dregglar över nån lurvig hund han fått.. jahapp.. roande..
ska fixa lite frulle, men blev som så trött.. gick o la mig igår vid 21, eller jag kastade mig i sängen efter nåt damp anfall som jag fick.. o sen när jag la mig i sängen upptäckte jag att klockan bara var 21, morrade lite lätt åt det hela med att ajg skulöle sova bort hela kvällen.. kit samma, jag var ju sur så jag somnade iallafall.. vaknade x timmar o minuter senare av att anton  ger mig calle som vill ha kvälls mat.. jahapp. sen så sträcker jag bara upp han o anton får lägga ner han o jag somnar om som att inget ahde hänt..

härligt. jag fick sova.

idag är dagens då jag bborde städa lite.. syrran komsi kommer i morrn.. I MORRN ÄR HON HÄR O ANCI KOMEMR OXÅ FÖRBI.. vad annars, ja.. det e ju nan som fyll aaar.. jippie yahoo.. 
anton har faktiskt engagerat sig i en present, antagligen i samråd med nån.. hur som helst så vill han försäga sig o jag får säga åt honom, jag vet redan att vi ska lämna bort söt barnet över natten.. johio...


näemn nu vill carl ha lite uppmärksamhet.. o det skall ha få.. hejz

Norr

Publicerad 2011-11-01 19:44:26 i Allmänt

här i norr har vi norrmejerier o dom gör Norrskensfil..

bästa filen ever, den e sådära så den kittlar på tungan, smaskigt med frosties eller puffar elelr ngt annat sliskigt som kontrast:)

jag e gottte sugen med har noll minus noll i energi, helt OFF i huvve.. då e det bra med fil o flingor.

jag e trött.

nämen ork int ens skriva.vi hörs

roligt helt otroligt

Publicerad 2011-11-01 13:57:14 i Allmänt

kolalr på alla fantastiska bloggar, med alla fantastiska personer.. o jag undrar, tänk o mjag skulle ha tid med en bråk del av nåt av mina intressen? som nybliven make up artist har jag gjort make på mig själv en gång i veckan.. heeey.. som hobbyfotograf fotade jag sol uppgången här om dagen.. och månen vid ett anant tillfälle.. yey.. med 20kg övervikt och ett barn så e intresserna långt ifrån vardagliga..

jag önskar itne bort carl, men jag drömmer till dagarna då jag kunde ha alla mina fina kläder, o tassa lätt omkring överallt.. inga ha en mage hängandes eller rumpa med tillhörande lår som kräver strl 42.. tycker detta är info som ska gå ut i skorlorna när barn börjar ha sex med andra barn o med risken att få ett mindre barn..

du tappar dig själv helt o hållet för ett tag, men enligt rykten hittar man sig ett nytt "eget själv".. får väl se.. nu har jag huvudvärken ifrån h*vetet.. jag som aldrig för hade såntl.. yeey.. är orolig över en grej.. och jag e sååå trött sen i lördags då sambon var iväg ett dygn.. yey..

längtar efter syrran.. kommmmmmmm nuuuu... räknar timmar.. dvs 24+20? eller? alltså vaddå som att matte är min starka sida.. FNYS. .

hejz!

Om

Min profilbild

annaisabella

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela