Anna Isabella Granberg

MakeUpArtist .:. Mamma .:. Sambo med Anton och en "catlover"

i morrn

Publicerad 2011-09-22 21:02:00 i Allmänt

dags för vägning, mätning o vaccinering.. hade kunnat va utan det sista.. spruta in gift i små barn.. huvva för sån skit.

hoppas han mår bra efteråt för jag hade då tänkt titta förbi till sofia, long time no see, lixom.

kanske hoja tvärhand hög kommer förbi på lördag.. eller så får man skriva till jultomten att man vill träffa sin bästis i julklapp?! haha.. int bra att leva utan bil..

STOREBROR NÄR SKA DU LAGA MIN BIL? bettan har ju fått sin carport nu juuu.. tror jag ska sätta mig i henne o ha en lugn stund om 2 v när vi åker uppåt.. bettan.. lill hjärtat mitt. lite rostig om rumpan..

jahapp..

tror jag ska försöka orka göra klart mitt draperi.. jag var såå nära idag men då tog calle upp all min tid så nästa gång ajg fick tid var det dags för middag..

hej o hå..

vi hörs

homemum

Publicerad 2011-09-20 15:21:16 i Allmänt

inte home wife, inte bada i cash.. inte olycklig för det:):)



en till

Publicerad 2011-09-18 14:01:50 i Allmänt

älg för antons del, dvs mer mat i frysen:) det ska skjutas en hel del för att det ska vara värt att vara jägare, för int blir det nå nytt gevär försen detta betalat sig i kg kött;);) *fniss* som att jag ens har nåt att säga till om? haha..

solen skiner, det är en underbar dag. det ska städas på gården o bli lite sådära höstfint :) bort med skräpet, vill inte ha jobb när våren kommer o visar allt som gömmts o glömts.. :)

tror jag ska unna mig att bättra på färgen på fransar o bryn så att det blir mer hållbart :) orka sminka sig, det e ju inte stt man är make up artist.. eller hur var det nu? ;) haha.. orka..
:P




hejz

gör vad du vill

Publicerad 2011-09-17 11:53:05 i Allmänt

det är ändådrygt ett år tills sommaren är tillbaka,, nu ser jag framemot att jakten ska vara över så jag får nå mys över huvudtaget. detta går inte.

*gäsp*

hade tänkt gå på prommenad.. solen skiner.. men känner hur jag itne har orken eller viljan.. kan även vara vetskapenav att mina gammla pjuks har gett upp o gått sönder i hälen så att man få skavsår när man använder dem.. KAN VARA DET..

Calle o jag har myst massor som vanligt, kan vara han som gör mig till zombie, han ska sova vid 22-23 tiden o sen vill han inte stiga upp försen vid 10-11 tiden.. bra jovisst... men det e ju inte som att jag stiger upp innan han o gör nå vettigt..

*gäsp*

ork int..

hejz

bv out

Publicerad 2011-09-16 20:38:51 i Allmänt

barnvagn ute.. inte jag.. men anton är ute o går med vagn o hund. jag ska ta mig en välförtjänt dusch, thankyouverymuch..

imorgon kanske jag får täffa min bästaste bästa vän, dvs hon som är en tvärhand hög. Sen så hoppas jag att få träffa min bästis hon som är affärskvinna deluxe, men sistnämnda får jag nog vänta ett tag till med. Ska försöka ta antons bil ån dag nästa vecka o fara till henne:)


annars? min själsfrände ska väl komma upp tills jag fyller år, vet inte om det e för min skull eller för att hon ska mysa med calle.. komi komsa..


nu ska jag kolla hur det ser ut med flygbiljetter för henne.

hejz

träffad?

Publicerad 2011-09-16 15:46:27 i Allmänt

den som utnyttjar andra står ensam mot slutet.

Publicerad 2011-09-15 14:56:14 i Allmänt

20110915103_1 (MMS)

nu började det om igen..

Publicerad 2011-09-13 19:34:40 i Allmänt

hockeyn alltså.. o då ska det ju ses alla matcher.. why? varför ser man inte bara laget man hejjar på? jag verkar abra inte förstå detta.. 

annars har gjort ungefär ingenting idag, men igår städade jag ju huset ganska ordentligt, i morgon kanske ajg ska göra nåt men inte idag :)

nästan så jag måste börja fundera på vad jag ska göra för middag i morgon fr ajg har idé torka som hette duga..

?

annars?

blev ovän med mobilen, men vi hittade tillbaka till varandra igen.. :)

har myst över en timme med thitti.. honligger förtfarade kvar i soffan.. 3timmar senare.. wilda är på mattan o hålelr råttorna där dom ska.. inte inomhus,, eller nå..

calle hickar..

ja det var det!

är nöjd över att svågern, alltså syrrans sambo skickade mig bättre begagnade mjukis byxor :P

hääärlisch!

så nöjd

Publicerad 2011-09-12 12:28:15 i Allmänt

med min nya mobiliifåån.
var igår halva dagen på storheden med herr tolvgård:)

alltså, förr i tiden hade jag alltid dyraste fånen me "det senaste".. idag så lägger jag itne ribban lite högt.. okej.. ribban har fallit o är på marknivå.. är mer som så att jag har en fån atr ringa med..

effter 12år med Nokia, eller har varit en o annan bubblare igenom åren, men mestadels Nokia, så är även denna en Nokia. precis som jag vill ha det, rundade kanter o lätt förståerlig. denna heter C7, tror den håller på att utgå ur sortimentet, men jag gillade formen på den ås mkt att jag bryr mig inte om att det e en "gammal" modell:)

o anton fick min gamla.. hehe.. återvinning:) lika glad e han för det:)
vi delar ju som på min nya ifall han vill läsa nå nyheter o vi e iväg nånstanns osv.. vi delar på allt förutom underkläder:) *fniss*


wellwell...

calle har just somnat igen.. jag funderar på mat men har inget sug.. vet inte vad jag då ska göra, tvättmaskinen e snart klar så jag tar väl o väntar in den :)

hejz

Schlagmausefalle

Publicerad 2011-09-10 22:44:28 i Allmänt

Schlagmausefalle på tyska betyder musfälla på svenska.


o dom är utsatta på två ställen i matkällaren, få se då om vi eller wilda vinner:) kampen mot råttan har börjat!

bodeen

Publicerad 2011-09-10 08:50:42 i Allmänt

bod,boden,bodens bod?

ska hälsa på mamam o curre idag. vet itne riktigt när vi kommer åka, båda herrarna sover.. bara jag o wilda som e vaken.. thitti vet jag då inte ens vart hon e.. såg hon tidigare i morse men inte efter det.. hon har väl hittat nåt fiffigt ställe att kura ihop sig på, eftersom det regnar ute o hon inte vill bli blöt.

så. nu e kaffet kokat, ska nog sy lite mera, hann en del igår/inatt.. men känenr mej lite som aksungen.. inkl råttorna...............................



hejz

hey

Publicerad 2011-09-09 11:31:11 i Allmänt

då var det äntligen fredag, barnet sover o jag har ny epilerade ben.. :)

solen skiner o jag har en mini bukett med luktärtor här brevid mig. ljuvligt.

men var är jägaren?

liten uppdat

Publicerad 2011-09-09 00:51:07 i Allmänt

på bloggen, även fast färgerna går i grått, när höstens färger kommer i fler toner där ute så kanske det blir mer färg på bloggen.. ananrs blir det itne försen mot juletiderna:)


nu e det nanna kudde dags för moi..

ciao!

egentid

Publicerad 2011-09-08 23:38:40 i Allmänt

DET STAVAS EGENTID, men vad betyder det?

olika för vissa, samma för andra.

För mig betyder det att jag får göra vad jag vill för mig själv o inte behöver tänka på någon annan.

idag fick jag färga bryn o fransar. var kort egen tid idag. men tar igen mig lite nu då jag har sövt den lille i soffan.
det större sover redan sen 3 timmar tillbaka, han misslyckades med att söva carl så jag gav upp den sk egen tiden för att ist natta han själv här nere o sen gå upp med honom.

i morrn e det aif fredag, sista dagen på den intensiva jaktveckan, härefter gäller det endast helgerna.. najs. normal vardag. härligt.

anton menade att han skulle vara hemma mer under jakten.. öööh NÄÄÄE... han e hemma mellan 19:00-04:30 och mellan 12:00-13:30.. många timmar? njääe.. mer än vanligtvis.. NÄÄE.. så?


i morrn vill jag fortsätta sy.

mår ju bättre nu. nästan frisk. ska unna mej en dusch innan jag ska sova, hääärligt.. måste nog byta kuddfodral då jag dregglat en del på det under dessa sjukdoms nätter.


hejz

jag blir så AAARRG!!

Publicerad 2011-09-06 13:50:09 i Allmänt

människan, vad e det för en sjuk varelse?

fick höra hur en gubbe i jaktlaget hade sparkat en annan jägares hund så att hunden fått sy flera stygn!!
bara för att hunden vaktade den döda älgen, tydligen nåt so denna hund gör o då måste husse komma som första person o hämta bort han. oasett om denna hund vaktade älgen eller ej, SÅ KLAN MAN FÖR I H*VETE INTE SPARKA HUNDEN.. !! guuu så hemskt!



hej bara, hej

Publicerad 2011-09-03 06:55:50 i Allmänt

här händer det grejjer.. jajoomänsan.. VAD? ja det får tiden utvisa.. o för vem.. ja..

;)

såg Jägarna 2 igår, jovisst, men det var itne samma atmosfär som förra, alltså musiken, lidelsen, var som inte samma, hade behövt mer i inledningen, tyckte dom hoppade för långt fram direkt.. o sen stormare, näe vet ni vad, jag tycker det hade varit bättre att anlita en äkta norrländsk karla karl till o spela den rollen.. stormare var INTE rätt man för rollen..

gillar:

* ökx såklart ;) bo-erik som syntes mer än allt annat;) hihiii...
* handlingen i sig

ogillar:

* för lite inledning till dramat i filmens handling
* stormares insats

betyg: 3/5.. knappt..


well..

köpte igår även tyg till mitt draperi, så har ajg även betsällt skenor att fästa tyget i, ska hämta skenorna idag kl 10 i stan på Gardin Galleriet, måste bara förbi hortlax först o hämta min börs som anton så fiffigt LA PÅ BYRÅN HOS DOM UTAN ATT INFORMERA MIG ELLER TA MED DEN HEM....

nämen nu ska jag gå o ta hand om tvättmaskinen som blev klar, sen ska jag lägga mig o mysa lite med mannen i mitt liv o pojken i mitt liv, för tjejjorna ligger redan o sover däruppe :)

hejz!

Om

Min profilbild

annaisabella

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela