Anna Isabella Granberg

MakeUpArtist .:. Mamma .:. Sambo med Anton och en "catlover"

egoist javisst

Publicerad 2012-04-26 08:06:36 i Allmänthaha.. ja.. och jag som inte ens tycker om att vara med på bild..  haha. ja.. min blogg, mitt tryne ;)

att morra ikapp med sin katt.. sin hund..

Publicerad 2012-04-18 15:02:13 i Allmänt

sin son? jo vi morrade åt äckelvädret, morrar kanske även ni i överkalix?

äckelvädret verkar vara värst här vid kusten, fina fina kusten i vått o torrt.. inte alltid det bästa.. meen heej o hååå vad vädret KAN ändras snabbt vi kusten, inte just idag, för nu har lapphandskarna yrt i 12timmar.. yeez..

ingen tripp till fjälls med husvagnen denna helg utan blir nästa ist. lika bra är kanske det då anton har ändå mer långledigt, sista pappa helgen för han, kanske han får panik och väljer till några helger till innan calles 1års dag ;) heh.. vi får väl se..

mamma är fortfarande här, vi funderade på att kanske ta oss mot boden i mrogon ist o bada med calle på äventyrs badet, eftersom det e familje dagar torsdag-fredag för oss :) som vi nu haft 4 helger innan, guu så skönt vi haft det, bara massa äventyr o massa mys :)

meen nu så e timman slagen, den magiska *vad ska jag påbörja för mat till anton kommer hem* timman!

tror jag klurat ut det, ungspannkaka.. mhm.. har inget fläsk men jag har ett paket bacon som får vara enough..


dåhörs vi!

tröttmössa

Publicerad 2012-04-17 09:23:09 i Allmänt

inte bara thitti som är tröttmössa utan även moi, denna morgon tvingade jag iaf den två bente mindre människan att somna om...

nu hör jag hur han morrar och möblerar om i hallen.. borde jag se vad han gör eller ha is i magen?
oj så han morrar.. hmm..
morr morr morr..

unra om han tror sig vara katt? har ajg 3 katter eller 3 bäbisar?

hmm..

ikväll ska jag till solarieöarna.. that´s it lixåm.. jag har förtjänat det.. lovar!

dåså..

då hörs vi!

man vill ha det man inte har..

Publicerad 2012-04-16 19:49:52 i Allmänt

ett uttryck.. inte abra det.. utan så känns det jsut precis nu även för mig..

kollade in bloggar o fick känslan av avundsjuka runnanades över mig, o på vad.. JO.. på smala singlar utan familj som är ute o reser.. HAHA..

alltså.. känslan stannade abra en kort sekund.. för jag vill inte vara singel utan familj, smal o resa kan man vara o göra oavsett :P

jo jag vet faktiskt det.. po bara dfärför tror jag att ajg ska göra.. MUFFINS.. heh.. ska ju vara utan sånt i flera dagar... dvs när helgen kommer.. lär kasta i mig några glassar hos pappsen så jag inte tynar bort när vi e i årrenjarka.. heh.. vojvoj..

nämen  vad säger vi?

jag känner mig väldans slut i kroppen o i huvve efter en dag i djävulens tecken, inte att det varit varmt men otroligt hur carl levt om.. damp barn deluxe.. konstigt att han sover nu.. NIX.. om han komemr vakna är mycket osäkert... han åt en välling flaska i sömnen nyss.. haha..

känner mig annars på bra humör vs. långsint, bra humör för saker o ting lixom löööser sig, ¨långsint för att jag har numer noll tolerans på dissningar. välj bort mig en gång,två gånger, 3 gånger..  o du har valt bort min vänskap för alltid. efter alla år med besvikelser och div skit så orkar jag inte mer, oavsett vem det gäller. jag har faktiskt fått nog.
 
jag kan vara en bekant, en party polare, en granne men jag kan inte vara en kompis IBLAND.
tyvärr.

i will never be alone.

måhända att jag är som jag är, alla mina negativa sidor, men jag är helhjärtad i relationer. därav gör det ont när det bllir åt fanderns av div olika anledningar.

som jag sa åt en i helgen ang ifall jag ville ha nån sån homeparty o bjuda in vänner, jag ba: jag ahr faktiskt inga vänner att bjuda (har itne noll vänner, typ 3 men det gör inte någon grupp direkt) men jag har en fin familj :)

älskar min familj med tillbehör! :)

dagen H

Publicerad 2012-04-08 09:04:38 i Allmänt

dagen hemfärd har påbörjats, sliter i hjärtat men saknar kattterna. det kommer fler resor även fast det känns extremt tungt att lämna syrran.

anton har farit på fjälls fiske och calle sover sött i vardagsrummet.
även söt emilh sover sött :):) snuttisen!

vi ska äta frukost o bara mysa ¨på idag, färga lite fransar och sen vet jag inte, hann faktiskt rafsa ihop lite kläder i morse, så packningen är bara att försa ut i bilen, vilket kommer göras direkt nära anton är tillbaka, så man har så lite som möjligt att göra studen innan vi åker.

är vansinnigt nöjd med mina inköp, lampfot, jogging skor, soprt bh, mobilväska runt halsen, keps o vantar åt calle, kökspappers hållare, krok o vad jag nu mer har glömt ;) hihi..

tjing!

Om

Min profilbild

annaisabella

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela