Anna Isabella Granberg

MakeUpArtist .:. Mamma .:. Sambo med Anton och en "catlover"

kul

Publicerad 2012-06-21 13:02:16 i Allmänt

Den moderna familjen!

- Stackars dig, sa psykiatern. Kan du berätta för mig varför du dricker så mycket?

- Jag ska försöka och förklara det hela, sa patienten Jag blev förälskad i en änka som hade en vuxen dotter. Jag gifte mig med änkan och strax där efter gifte sig min far med min styvdotter. Då blev min fru och jag svärföräldrar till min far.

Efter en tid fick min styvmor, alltså min frus do...tter, en son. Den pojken blev naturligtvis min bror, eftersom han är min fars son. Men han är också son till min frus dotter och därför blir min fru pojkens mormor och jag blir morfar till min bror.

Så fick min fru och jag en son, som blir min fars svåger. Min sons storasyster är ju även hans farmor - eftersom min far är hans farfar. Min far är alltså mitt barns svåger eftersom hans syster är min fars fru.

Jag är alltså bror till min egen son. Min son är min farmors brorson och jag är farfar till mig själv. Jag är bror till min far och samtidigt både son och far till honom.

Min fru är min styvmor, mor, svägerska och styvdotter. Jag är far och son till mig själv!

– Tack, sa psykiatern. Jag förstår att du dricker. Fortsätt med det.

/skrattemyndigheten.se

ett ett ett ett ett ETT HELT ÅR

Publicerad 2012-06-21 12:56:24 i Allmänt

har calle funnits här hos oss, fantastiskt! och jag som hade tänkt leva ensam med mina katter i rsten av mitt liv,, tänk så allt bara kan försändras.

calle sitter o leker o mina ögon går i kors, vansinnigt trött.. kunde inte somna inatt.. höll på o diska o sega mig o måla tå naglarna.. ja ajg fattar itne vad jag hållit på med men somnade för sent iallafall.. helgen är tok nära, dryga timmen tills anton är hemma..

jag ska nu ta på mig ngt annat än skitiga träningskläder.. dom var rena.. men efter en gröt lunch så var odm inte rena längre.. o det e itne calle som grisar... hmm..

thitti ligger då ute i gången o myser o wilda söt nosen ligger här brevid mig o myser.. hon har som slutar bry sig om calles lekande :P

it happend again

Publicerad 2012-06-17 09:20:58 i Allmänt

jamen ska det aldrig sluta regna? vi skulle ju he upp taket på bastu bodan idag.. va f****a.. !

äter basilika glass o hostar/snorar o mår relativt mycke PISS..

detta förkylnings virus går itne av för hästlängder.. jag orkar knappt vara vaken, men det e samtidigt jobbigare att ligga ner..
ska dricka honungs té snart..

ps. fått 2 make up/styling jobb under sommaren, då inte med fullt pris pga att jag tar mest bara betalt för omkostnader, ser det mer som reklam. men snart så snart så ska jag starta eget. men inte nu, inte försen efter sommaren :)

nu sk ajag gå o kliappa söt wilda lite.

yeey

Publicerad 2012-06-13 10:38:38 i Allmänt

solen skiner, jag går på treo o det känns som att bad week är på ingående.. en perfekt mitten på denna vecka.. yeeeeeeyks..

calle vilar fortfarande, trött på bättrings vägen kille lixom..

ska på bvc, vet inte om det spelar nån roll att han inte e hel frisk, oavsett jag bryr mig int. .för nu får dom köra sitt väga o mäta o så får det vara bra..

I MORGON SKA AJG TILL KÄFTIS.. dom får f*n dra visdomstanden som gör att alla andra tänder blir sneda.. BARA O DRAAA.. kanske jag skulle ha ringt o berättat.. hmm.. jo jag gör det..

bla bla.. tyyck bla bla för att bla bla.. inget stämde ju direkt sådära men körde på ombokning.. jaja.. dom ringer då upp om ca 10mnin.. blir nog bra detta dära..

mina blommor, molgan o molgan har växt..

jamen se där då ringde dom upp..
ska dra tanden om en timme.. så nu e det bara för calle att vakna så vi får dra på äventyr till tandläkaren.. ska nog för koka gröt så det e klart.. blir nog en promenad i stan i dag ist för promenad i långnäs med sikko.. nåväl, han får en promenad senare ist :)

jamen dåså.. planering omplanering..

hejz!

Prag

Publicerad 2012-06-08 23:47:14 i Allmänt

bokat, betalt. LÄNGTAR.

har mycket framför mig att längta.

carl blir 1år
syrran kommer.
bastun blir klar.
sola ute på gården.
prag.
pdol = mat
m.mta vara på dagen

Publicerad 2012-06-08 23:42:13 i Allmänt

kvällen,natten, morgonen.. ja ni förstår säkert poängen.. dvs ta vara på livet.
finns för många i min egen ålder som valt den mer tragiska vägen i livet, tjuverier, alkohol missbruk och narkotika.. why? många av dessa har kärleksfulla familjer, har vänner och har utseendet och allt serverat framför fötterna.. men varför måste då dessa ha dålig självkänsla o umgås med idioter, gammel idioter som int gjort annat de senaste 40åren,., hur kan man se upp till sånna?

jag valde bort allt o alla, tyvärr hade jag för dålig karaktär så jag kunde inte ha kvar en del av "mitt gamla liv", utan fick välja bort allt och börja om på nytt.. kämpigt, javisst.. halkade ändå tillbaka i tjyveri gäng.. men tog mig ur denna förlorar väg, precis som många andra vände jag på steken och sitter lycklig framför datorn med en familj i ett fint hus.

chansen finns alltid att välja en annan väg. den som inte tror/tycker det, väljer att inte se den vägen.. väljer att ha det som de har det.. men fine ha det så, tänk inte på familjen och vännerna som finns där. lev livet som att det är inget värt.

då ska man komma ihåg alla fina människor som inte ens får leva, som dör innan dom fyllt 25, Johan fick minsann inte uppleva sin 30års fest.. eller att bli pappa eller att skaffa djur.. han hann bara börja leva och såg bara ljus på framtiden.. men fick int.

ta bara vara på tiden. hur svårt kan det vara?

Publicerad 2012-06-08 22:45:08 i Allmänt

2012-06-08-2387 (MMS)

beklagligt

Publicerad 2012-06-03 19:58:11 i Allmänt

har inte kunnat slita mig ifrån tanken med denna lotta jannok, som tyvärr gått över till andra sidan.
var en bekant till mig på fejjan som uppdat i torsdags att denna kvinna hade skrivit ett adjörev o sen försvunnit på cykel..

hela gve har letat o letat och jag hade verkligen hoppats på en solskens historia, för barnen o hennes sambos skull.. men icket. han hade bestämt sig.

det finns värre platser än himmlen.

då hoppas jag på att nån av alla bortsprugna katter hittar hem, måste finnas nån solskens historia, för annars kommer jag gräva ner mig i godis för att överleva denna kalla sommar..

Om

Min profilbild

annaisabella

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela