Anna Isabella Granberg

MakeUpArtist .:. Mamma .:. Sambo med Anton och en "catlover"

buick invicta 56

Publicerad 2012-05-26 08:20:44 i Allmänt

hade varit kul att återse familjen.. meeen vet inte hur jag ska göra.. känner mig aningen busy med annat skit.. får väl se om jag drar en sväng till luleå eller int.

annars så skrev ajg till svägerskan på fejjan just om mat att äta ute som är nyttigare.
är itne så svårt längre då de flesta restauranger o små hak har nyttiga alternativ.

häromdagen ville anton äta på MAX o jag valde då vatten och en 90g med rågbröd o salt o peppar.. klaarrt.. sen kan man ju välja till sallad oxå ist.
weell..



nämen fixa sig lite kaffe  så får vi väl se vart detta slutar..

PW

Publicerad 2012-05-25 13:36:25 i Allmänt

väldans varmt det var ute, inget gnäll utan som vanligt konstaterande.. ingen sol.. därimot undrar jag ifall det är åska i luften? abra det int blir kallt i helgen när dom lovat kanon..

*kära goda vädergudar, skänk oss massa sol omkring långsnäs området, amen*

en snabb prommenix med calle o sikko och nu e det paus med vatten glaset,m det större glaset..

funderar om jag skulle farit in till stan o köpt nå typ tyg band som jag planerat eller om jag gör det nån anann vecka, sanningen är väl den att jag undrar OM jag komemr påbörja projekt "omklädnad av prinsess stolen".. ?!
ska ajg slösa TG tyget eller är det inte slös?

jag ve tinte längre..

tar mig nog en brödbit o fudnerar.. måste o handla frukt o grönt för det börjar sina.. överallt..

jamen då hörs vi..

heeeej

4 dagar

Publicerad 2012-05-24 09:24:57 i Allmänt

utan socker o sånt.. reningsveckan är i fullgång..

mest blri det sallad, kaffe, majs bröd/hemma gjort bröd, middagarna är kött o sallad.. smaskens på kvällen är frukt o nötter.. jaja.. nog blir det bra :)

käns bra, har inte slutat med kaffe, för då skulle ajg nog dö direkt..
men att ha fantastiska veckan samtidigt som jag kör renings kuren så är mitt humör mer ostabilt än vanlit ;)

datorn är hemma igen, det är snabbare än någonsin o känns nästa som ny ;) min fina prinsess stol är i hallen o väntar på att få ny klädsel.. funderade på att kanske köra ett Tricia Guild tyg som jag har här hemma, hade varit perfa, kanske lägga in nått sammetsband för att göra det fräckare.. sen funderade jag på att köpa nån guld färg, (inte spray, har redan hemma) kanske en penna.. ?! och göra linjer på stolen så den liknar mer spegeln.. hmm.. o så att den känns ytterligare äldre.. mjaa.. ska klura lite op det, TG tyget har guld snirklar på sig så det skulle ju göra det hela lite mer flashigt ;)

hoppas korv ungen snart sover så jag få slappa lite, jo jag vet sitter framför datorn.. meeen inte utan stress :P

får se om det blir lång promenad idag elelr gårds mys, beror på hiur mkt carl dampar........... dvs river ner hela huset...

note to self: SÄTT FÖR F*N FAST DÖRRSTOPPARNA I LUCKOR O LÅDOR.. 

hejz! 

läste en blogg

Publicerad 2012-05-14 10:55:53 i Allmänt

om paris.. men guudars.. jag fattar inte hur jag kudne bli såå frälst? snart 2 år sedan vi var där.. kanske en repris? kaanske jag kaan gå med på dittan o dattan o få åka? eller så får jag väl vänta till nästa år.. verkar vara så att anton vill itne åka någobnstans med eller utan calle försen han är lite äldre.. *smart , iknow*

men jag lixom vill åka någonstans.. prommenera runt hela dagar o upptäcka nya saker.. vet inte om jag kan få det behovet mättat i sverige?

kanske blir gbg i sommar.. KANSKE.. måste fixa med bastun och entrén till huset inkl fix av trapp.. får väl se, kanske reser lätt med tåget o luffar lite? jag vet inte..

jag vil iväg.. booort..



bara få det överstökat

Publicerad 2012-05-12 12:09:57 i Allmänt

kan det bara börja regna så det sen kan börja grönska o solen kan skina varje dag..
dom, dvs metrologerna har lovat regn..

jag hade iaf tänkt att finally ta itu med matt rulllen på golvet, måste mäta i trappen varje trappsteg, eller itne vaje, men måste göra mig några mallar o sen klippa efter...

nu sitter jag här o funderar på kaffe,kaffe eller kaffe igen?

wilda tvättar röven bakom datorn och thitti har sin svans i ansiktet mitt.. jo jag är visst allergisk.. ! men hon verkar itne bry sig om närheten,..
thittis ben börjar iaf läka nu.. lite.. är som att kökket brer ut sig efter benet.. märkligt men sant..

calle sitter i soffan med anton o myser, han har sin nya byxa på sig ifrån småfolk, köpte såklart på rea, köper generellt bara rea kläder åt han. snart somnar även det lille livet.. hade nog varit bra för han, föär att kanske itne ha världens gnälligaste resten av dagen då HAN VÄGRADE SOVA MER ÄN 2 H I STRÄCK I NATT..... gaah...

han verkar iaf tröttare nu efter stora gröt tallriken och några majskrokar till efter snacks..

piss..

lööördag mina vänner! fantastiskt!!.. men då tar vi nog en snabb kaffe på det o skåålar!

hejz!

pain

Publicerad 2012-05-08 22:01:10 i Allmänt

damn vad det har börjat bubbla i magen igen.. undra om det e så att jag måste sluta med mjölkprodukter igen? frustrerande deluxe..

i mrogno är dagen D, dagen då jag finally ska ta min feta röv och förflytta den till lule, min förra boende ort, och hälsa på lena min fd klass kamrat med sitt barn som är dagarna äldre än mitt barn.. jessus vad tiden går..

men sen ska jag ta mig för att hälsa på Lina oxå. två flugor i en smäll.. hoppas hooopppas att allt går bra på morgonen så jag tar mig iväg i bra tid, ska packa färdigt det jag kan i väskor osv..

oj så o komplicertat det var förr.

MEN JAG ÄR SÅ GLAD ATT HA BILEN TILLBAKA. fatta at tjag tidigare fick stiga upp halv 6 o slita upp ungen ur sängen, skjuta anton till jobbet för att typ kunna fara in en snabbis till stan o sen hämta anton kl 4.. NU är jag friiiiiiii.. hiii hiiiiii..


hejz!

come on and do it by your self

Publicerad 2012-05-05 11:42:47 i Allmänt

http://www.health-hoop.se/ 



http://www.tvalkoket.se  make it on your own.. nu snackar vi tvål/läpp balsam/ljus/schampo/lotion/ansiktskräm/make up, bara DU sätter gränserna. varför köpa produkter i affären och betala massor för ngt du inte ens vet vad det innehåller, när du kan göra ditt egna med hjälp av Sofias hemsida kan du köpa ingredienerna till dina egna produkter, som du relativt enkelt gör i ditt egna kök, vid frågor och konsultation finns sofia alltid att fråga.

till exempel ifrån http://www.soapblogg.blogg.se

ett härligt läppbalsam, konsistensen som "försvarets hudsalva" men med en helt fantastiskt fräsch doft/smak

13 g Bivax

17 g Mandelolja

5 g Kastorolja

8 g Sheasmör

7 g Kakaosmör

5 doppar jordgubbe aromolja

5 doppar kokos aromolja

 Smält bivax tillsammans med fetter och oljor. Rör i aromolja. Häll i burkar eller tub. Låt svalna/stelna. KLART!

 

väntar

Publicerad 2012-05-04 13:52:47 i Allmänt

på att anton ska komma hem.. får se om vi har kanske tid att åka förbi lule en sväng.. vet inte hur STREESAD han är.. troligen måste vi iaf ut med hunden. elller int troligt, utan vi ska ut med hunden.. eller troligen vi.. men helt säkert HAN.. :P

hämtade fina sofia idag, var som magiskt att se henne komma med stor ryggsäcken.. fantastiskt.. nu är hon på hemma plan :)

wellwell..

senare JÄMTÖN.. hade inte tänkt dit försen i framtiden, dvs i sommar, men eftersom jag gick ut på fejjan om att jag behövde en cykel kärra så fick jag ett erbjudande om en.. yiihaaa.. säger ajg bara..
anton tycker ajg stressar som vill hämta den nu, men vaddddåå annars komemr det nå annat emellan o så blir det aldrig av eller nå :P

i morrn har dom ju lovat piss j'vla väder..

ps. thitti är skadad igen, värre än tidigare o nu i frambenet ist bakbenet.. kul f*king jul.. hon är iaf glad, men hon har legat i 3 dagar o nu så har jag fått se att öppningen av såret är som en herr nagel stor.. dvs ganska stort, vi har tänkt att linda om det, för det är bara benet som är framme.. ingen hud eller blod eller nå.. äcklig som f*n..

nu ska ajg sluta svära o ist pausa lite :)

hejz!

ber om ursäkt.

Publicerad 2012-05-04 13:47:10 i Allmänt

jag ska till jämtön senare.. inte råne.. ( bla bla bla ;);) )

Idag ska jag hänta hem Sofia:) senare till...

Publicerad 2012-05-04 07:22:07 i Allmänt

Idag ska jag hänta hem Sofia:) senare till Råneå och köpa en cykel kärra:) ska bli så roligt att kunna cykla runt med Calle:) :) :) tänk så bra det löste sig när jag inte fick tag i kärran jag hade tänkt, nu får jag köpa en ifrån känt folk:) :) :)

Om

Min profilbild

annaisabella

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela