Anna Isabella Granberg

MakeUpArtist .:. Mamma .:. Sambo med Anton och en "catlover"

ännu en dag

Publicerad 2011-10-31 22:35:24 i Allmänt

av trötthet,spyor o blöjor.. haha.. näe har faktiskt varit förbi stan en sväng diag, och jag ahr varit o simmat.. ´det e int synd om mig:)

ska dricka vatten o fortsätta pausa lite nu.

hejz

gäsp

Publicerad 2011-10-28 09:44:40 i Allmänt

gårdagen erbjöd mig massor skoj.

lämnade mina älsklingar för några timmar, hann då med att köpa ett blått band till dop klänningen, halka in på cubus som hade rea på allt, naajs.. fick mig lite av varje, smink borste, pyjamas byxa osv.. treevlit! sen förbi o surra med Daniel Tolvgård, sen fortstte jag mot motionssimmningen.. o slutligen på affärn för o handla lite :)

yeey..

idag, vakande nyss, har slängt i en tvättmaskin, inte att det egentligen behövde, men jag vill ha min nya jamas ikväll elelr i morgon :):):):)

Nu e anton hos käftis, dvs tandläkaren, 2hål.. yeey så roligt han ska ha det.. som han säger e det värsta.. BEDÖVNINGEN...

tur att han har kort dag på jobbet efter det. hoppas bara han får smaska å¨sin sallad som han längtat etfer sen i förrgår, som jag var igår kväll o inhandlade.. !

jaja.. nåmen då får vi höras! hej

haha

Publicerad 2011-10-27 15:31:16 i Allmänt



men seriöst.. jag e verkligen inte en sån som sitter o gör såhära make up o sen lägga upp, jag älskar att sminka, men är glad att jag inte ahr en make upp blogg.. och nej, det kommer itne att komma nå mer dagens make up, borde kanske gjort veckans.. haha..

däremot är jag total impad av hon hiilen.. henens blogg läser jag gärna ofta.. det e så kul att se andar göra make up.. :)

men måst säga att det hänger massor mest på vad man har för eye primer, hade tidigare nån ifrån estee lauder, men seiöst, too faced är ju magisk..

over and out australien

Publicerad 2011-10-27 12:01:28 i Allmänt

"pratade" med victor på fejjan chat för en stund sen, det e ju kväll där, dom hade jobbat som tokar en vecka på nån melon farm, hur kul låter inte det?

hur som helst så skulle dom nu fira friheten, i dagarna 3 eller nå ;);) haha..

vaniljvisp kampen

Publicerad 2011-10-27 10:21:05 i Allmänt

deltagare är:

Milda Vaniljvisp

Norrmejerier vaniljvisp

vinnar formuleringen:

med dess otroliga krämighet och med den fylliga smak av vanilj är vinnaren NORRMEJERIER!
ej jämnförbar med den den andra produkten.

utan tvekan.

milda - grädde med vanlij touch
norrmejerier - krämig, vaniljig marsan liknanade grädd symfoni

fick grejjor

Publicerad 2011-10-26 09:18:04 i Allmänt

som jag beställt igår, väntar med spänning på att testa ögon primern som alla snackar om.. plus så beställde ajg massa fina läppglans, lös fransar, rouge med higlighter i och en over size t-shirt som var lite special i ryggen.. hehe..
 den va vit så täntke kanske vara lite tuff till dopet o ha den !? har inte provat den, har ju sy maskin ifall den e för stor.. vet itne riktigt än..

när anton jagar för länge på lördagarna så..
nu ville han deala att jag får köpa smink varje gång har far o jagar.. ds att han ska få jaga söndagar.. men vet ni, itne ens min passion för make up är viktigare än ledig tid.

anton har lördagar o jag har söndgar.

ps- känns som att simmningen o rockringen börjar ge lite resultat nu, känns inte som att magen hänger o står ut lika mycket längre.. GUU SÅ JAG SAKNAR MIN GAMMLA KROPP..

nåväl.. pga nåns sprak i byxan ska jag nu lämna datorn o ta med den lille upp o byta.. hann iaf skriva några rader i denna blogg/dagbok..

hejs

inget spec

Publicerad 2011-10-25 14:44:21 i Allmänt

har hänt idag, inte än iaf,det e super dimmigt ute. jag har skickat en vän förfrågan till pappas kusins son på fejjan.. tja.. vad annars? calle har faktiskt sovit massor, som tur eftersom han sover skit dålit på natten.. tror tänderna e på G.. för han ska tugga o gnissla på saker eller mina fingrar...

jahapp ..känns som en oootroligt händelselös dag..

and now?

Publicerad 2011-10-24 11:13:35 i Allmänt

försöekr få ungen att sova lite.. han lir ju så tjurig ananrs, calles bästa tid att avra vaken e nog på eftermniddagen.. för nu vill han bara äta surra o sen sova.. senare på dagen då vill han leka så mkt mer o göra saker själv o så.. mycket roligare för mig, han e ju då ""nästan som en liten vuxen"" att ungås med.. haha..

senare ska vi på dop samtal, planeringen inför.. jag säger det abra, inget tjafs, inge mycke snack om gud, o framför allt, inget skit om att rena barnet ifrån föräldrarnas synder.. HAJJA.. remember ett annars barns dop.. vansinne.. snacka om att vilseleda barn i början av livet, att tro att man ska bära på sina föräldras synder..

kyrkan can go to h***..

GUD FINNS ÖVERALLT.. jesus e påhitt? vi får alla tro olika.. JAG TROR PÅ KÄRLEKEN.

hejz

jamen ändå

Publicerad 2011-10-23 21:21:45 i Allmänt

bättre nu,. kanske tillochmed att det blir litt action tonight om man så säger.. hahaha.. öööh.. täntkte skylla på att detta var första kaffe koppen idag, men då ljug ja.. för jag drack kaffe när jag var o fotade med sofia för hennes hemsida. yeeey. måste bjuda på en bild eller två, för hon har så fantastiska ting..




http://www.tvalkoket.se

bättre nu

Publicerad 2011-10-22 21:15:04 i Allmänt

en paus i sovrummet med tända ljus o radions ljud blandat med bruset av luft av fuktaren gjorde susen för kroppen.. får då se hur länge det håller i sig.. ska fira att dagen blev bättre med en dusch.. jo ni ser rät, jag ska duscha.. haha.. nåväl, jag duschar väl varje kväll.. men ändå ;) ska unna mig några minuter extra.. kanske en hår inpackning.



btw.
http://www.tvalkoket.se  tip och trix att handla ingredienser till egen tvål, även HUr du ska göra den :)
ifall du har känslig hud eller känslig näsa, gör egen tvål så VET du vad den innehåller :)

äsch

Publicerad 2011-10-22 11:43:24 i Allmänt

förutom att jag e dödens trött.. så känenr jag emd deppig.. kanske denna dära nybliven-mamma-deppen kom lite senare för vissa? jag vet då inte.. jag känner ingen livs lust förutom då jag myser med calle då såklart.. för dom stunderna är fortfarande magiska..
på nåt sätt är det som att älg jakten har tagit död på mig, fysiskt och psykiskt..  nu känenr jag abra att jag vill flytta, jag vill ta calle o katterna o flytta så långt bort som jag kan, typ nått soligt ställe där det inte finns älgar, eller souvenirer av älgar, eller älg mat.. ok?

JAG HARTAR ÄLG JAKTEN ÖVER ALLT ANNAT.

ska ta mig nån kaffe kopp o hoppas på bättre tider..

kan vara så att problemen som är sammankopplat med mamam gör mig uppgiven deluxe.. jag e så less på skit.. jag e så less på att jag engagerar mig över huvud taget.. det e ju onödigt att lägga egen energi på att försöka att få dom man älskar att må bra.. NÄR AMN FÅR SKIT TEBAX...

skulle på nåt sätt vilja hoppa bungy jump o bara skaka om huvve lite, sådära så jag känner att jag LEVER...

F*N VAD JAG LÄNGTAR EFTER SYRRAN.. KAN HON INT BARA KOMMA HIT..  

arg bitter f****

Publicerad 2011-10-20 12:13:00 i Allmänt

ofta.. inte alltid..
jag förstår att relationer ofta tar slut barnets första levnadsår, och med den vetskapen så gör jag allt för att det inte ska hända oss.. men jag e ju jämnt på så dåligt humör.. är ju rädd att anton ska ta sitt pick o pack o hund o dra.. men iofs.. VEM SKULLE DÅ TA HAND OM ALLT.... just sånna hära tankar drar fram mitt dålia humör..

jag hade behövt nå år till att tukta honom innan vi flyttade till hus.. o framförannt hade jag ebhövt nå extra år innan vi blev föräldrar..

JAG ÅNGRAR INGET.

önskar nog mest att jag hade haft min bil, saknar henne, känner mig som en fånge, o antons bil e jämnt abra skitig.. o dom som känenr mig vet att jag inte tycker om smuts..

karlar.. kan int leva med, kan int lev utan.. livet alltså..

mamma drunknade nog i duschen.. barnet sover.. thitti sover.. sikko har fått vara ute o gå, ute på gården o fått godis för duktigt beteende..

wilda.. hon har minsann fångat mus barn nr3.. duktig flikka.. nu bara att skaffa den dära växten ifrån skogen som tydligen enligt grann tanterna fungerde utmärkt att förhindra att råttor tar sig in i huset.. yEEEY... .

meeeen vvad hette den.. det e iaf den som luktar ganska mycket med små vita blommor o som taggiga smala blad längs stammen.. ni veeet..

så ska införskaffa dem iqvell.. YEEES.. no more mouse in tha house...


hejz

knarrande..

Publicerad 2011-10-17 15:26:34 i Allmänt

mysitiskt läte.. under bordet.. RÅTTOR?.. nej bara Wilda som vände sig på stolen som har en skinn dyna.. TUUR..
Snart komemr sofia o elizabeth, yeey, länge sen sist, vet itne vart tiden har rasat iväg.. jag tar mig int till stan.. eller så e det för att jag inte orkar stiga up ptidigt o ta bilen.. *längtar efter min bettan* 

i mrorgon e det tydligen planerat ifrån mamas sida att hon komemr, jag sa komtill helgen, hon jo visst, det var igår. IDAG säger hon att hon komemr i morgon.. johopp, hade det på känn.. har träffat hon förr så att säga.. vad e planering?

sen igår kväll har ajg planerat att skickae tt sms till anette om detta så att hon vet att vi får fixa det som skall fixas efter mamma varit.. för jag ork it innan.. ifall jag glömmer att skicka sms.. så läser hon det väl här.. HAHA.. dålig stil av moi, i know.. ok?

dopet är planerat o klart, pappren o ljuset o nå skit skulle lämnas i antons föräldrars brevlåda.. naaajs..

väntar på samtal ifrån sotaren så jag vet när han tänkt dyka upp..

oj oj det börjar dra ihop sig.. räknar dagar tills syrran kommer..

annars så räknar jag nu minuter tills sofia kommer.. sen ska jag räkna minuter tills älsk kommer hem.. vet att att han kommer senare idag eftersom att han ska byta däck på biilen.. o han ska göra det i hortlax..
jag känenr mig besatt! ok?

JAG VILL BADA...

meeen har ont i ljumskarna sen igår.. blev lite too much.. först simma på morgonen med pensionärerna, sen vara ut i svampskogen i 2timmar.. så lugna puckar idag.. men simma i morrn annars blir jag ledsen.. kanske får jagat med mamma!??! eller näääe nu vet jag.. mamma får vara barnvakt så far jag o anton o simmar.. ååååh.. perfaah!!


nu e re nog bojz n´ girlz! hojrez!

yeey

Publicerad 2011-10-15 19:30:39 i Allmänt

hemma dag i morgon.. alltså för anton ;) själv tror jag att det blir morgon sim :)
idag har vi inte gjort så mtk faktiskt, har varit en lugn dag. ska nu värma upp gårdagens mat plus lite nya steak house fries.

calle greppar då allt han ser o känner.

jag funderar på att oxå börja med sådana make up bilder o så.. lägga upp o beskriva, men behöver kanske aningen mer tid än en kvart här o en kvart där..

eftersom anton var "för länge" i skogen idag så beställde jag mig smink.. HAHAHA.. så e det.. jämnställdhet...

mäe, lite mat i magen nu då o njuta av att söndagen går i familjens tecken.. kanske man får ut badkaret o fixat... näe usch.. nu tappade jag matkusten.. känner en ODÖR som kryper genom huset.. anton menar att det e sockarna.. va f***n...


hejz

anyday

Publicerad 2011-10-12 21:37:18 i Allmänt

can be a good day..

hade verkligen velat bada idag, meeen bidde itne så, kanske i morrn, känner inte att jag har råd med vatten gympa OCH vanlig bad.. så jag väljer vanligt bad.

kanske kan även bada på helgerna, såg att dom hade massor olika bad tider :) om nån undrar varför hortlax, har vant mig med just det stället, plus om calle ska till farmor o farfar så bor dom ju brevid badet.. såååååååååå...

nu e iaf den förlorade sambon hemma.. sitter i soffan med sin son o kollar hockey..  jag o Wilda sitter vid barbordet o surfar, eller jag surfar o wilda lägger svansen lite här o där.. hoin tror sig även vara transparent.. ...........................................................


i morgon komemr sotaren,, yeeey.. hoppas allt e ok o så kan vi börja elda, vi ska mest troligen i morgon.. eller det blev ändrat, på fredag ska vi köpa nå sten aktig sten till att ha framför gjutjärns spisen :) yeeey..


näeeemen dåså..

något annat`?

vet inte ritkigt.. är som helst tom i skallen..

MEN DU GÖR DAGEN TILL VAD DEN BLIR :) DU GÖR LIVET TILL VAD DET BLIR. Följ dina egna drömmar, jaga inte andras. Andas o finns dig själv så komemr vägvalen till dig som på räls.

ifall jag glömmer

Publicerad 2011-10-11 09:30:37 i Allmänt

så kommer sotaren på torsdag melllan 13-15 ok? åh vad jag längtar tills vi kan börja använda vår vackra stora spis:) ska ta o rengöra den lite oxå. vet att man ska ha ngåot spec medel när man gnuggar på svärtan.. well well.. blir nog mrogon dagens bekymmer..

måste kolla om priser på badet, för anton ville ju köpa nå kort.. jaja.. vi får väl se då..

har drömmt hel sjuka drömmar även inatt, igår var det mardröm de luxe, i natt var det mest bara irriterande, personer som jag inte vill komma ihåg kom upp.

drömde att en tjej hade skrivit ett meddelande till mig här på bloggen, att hon var glad att jag lämnar henens kille ifred.. !? ööh-.. sen drömde jag att jag körde moppe till en fest där anette drack flera snaps, o när jag ser vem som sitter vid bordet så e det .. * och jag höll på o svimma, då fanns det personer i rumemt som ansåg att ajg skulle be henne om ursäkt, o hon satt där med ett ful flin.. !? huvva.. bara en dröm..

nu ska jag göra mig kaffe, eller först söva han den lille söte som e trött.. :)


hejz!

happy puppy

Publicerad 2011-10-04 20:04:19 i Allmänt

inte hunden, men jag e glad, jo carl e fantastisk, jo huset är mysit, jo jag älskar min älskling.. MEN JAG HAR JU EN NY SOFFA.. eller ny gammal:) åååh så fint.. måste klura lite på inredningen här i köket..



ååååh :):)

ojsan

Publicerad 2011-10-03 13:12:50 i Allmänt

känner mig nästan utvilad idag.. nästanulel vilja ta mig en liiiten tupplur.. men får nog vänta ett tag på den.. men i KROPPEN känner jag mig utvilad, igår fick anton ta hand om sin bäbis o jag gjorde annat :) sååå skönt för ryggen.. den lilla bäbisen väger ju snart 8kg.. så han e int så liten längre... hej o hååå..

hade tänkt fixa saker när han somnar.. känner mig liite orkeslös ändå.. hade f*n behövt 2 dagar vila.. nåväl, ökx snart o då ska pappa o bäbis umgås med morfar medans mamman sover.. eller? troligen inte.. då är det säkert fultl ös.. haha.. började fundera..

har jag ens varit till ökx sen han föddes.. ?! ehh.. jo visst har jag.. JO det har ajg visst det.. nu kom jag på, började fundera i vad han sov, för han kan ju int ha sovit i sängen eftersom sängen är två delad, pappa har ju en sån med kontroll.. upp o ner.. hej o hå säng..

men bäbisen sov ju i liggdelen av barnvagnen.. juuuuu..

shit så dålit minne.. ooväckande.. KOMEMR AJG BLI SOM MIN MAMMA*? säkert.. *kill meee* nämen älskar lilla mamma, vill bara itne bli som hon när ajg blir stor, tack:) ok? ;)

JAG VILL HA HIT MIN SYSTER NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...


hejz

oj..

Publicerad 2011-10-01 17:37:59 i Allmänt

jag har aldrig tidigare hittat nån med "samma namn" som mig som jag skämmts över.. men NU råkades jag klicka in på en tjej.. som heter same same.. inte granberg.. men det andra.. o allvarligt... jag skämms för denna människa.. om kissie är tjej med äckligt utseende så är denna person minst och kanske mer därtill..

vilken rysare..

Om

Min profilbild

annaisabella

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela