Anna Isabella Granberg

MakeUpArtist .:. Mamma .:. Sambo med Anton och en "catlover"

timmar.. minuter..

Publicerad 2011-06-26 18:13:56 i Allmänt

snart är syrran här, hon är nu ca 20mil ifrån luleå.. o pite e ju innan.. så vaddå ca 15mil kvar? hej o hå :)

Calle har haft mys med farmor,farfar o gammel farmor som varit här o fikat :)

jag har hunnit fixa bort de dära kartongerna som varit mina ovänner ett längre tag :) fick dock inte upp spegeln, så den får stå där bakom sigg spegel bord i väntan på upp hängnings anordningar..

Nu e maten klar ungspytt á la förrgårdagens grill rester, låter det lockande? det e vad som erbjuds, det e lixom det som orkas med.. inget mer inget mindre. sen ta en dusch o sen packa ihop el familjo o dra mot harrbäcken för upp plockning av syster yster.. yeeey!! :):)


HEJZ!

bättre än mamma sajter

Publicerad 2011-06-25 23:52:45 i Allmänt

för mig att skriva mina funderingar o missnöjen här ang rollen som nybliven mamma, för så fort jag har nå krux så får jag svar ifrån kära svägerskan :) hi hi. fiffigt! nog för att det finns telefoner att använda sig av, men jag e då så trött dessa dagar att ajg tar mig några minuter bara för att kolla lite på fejjan-spejjan sen skriva lite här på bloggen o kolla blocket efter fiffiga saker-. that´s it. det e min egen tid. tycker det e helt OK.

han den lilla har iaf just ätit.. sköönt i bomberna :) hehe.. anton har lovat att massera brösten ikväll.. heh.. för min skull eller hans? heh..

känns som att jag missbrukar gottigott dessa dagar.. vet att jag måste sluta upp med det, o ska göra det så fort brittis kommer, för då blir det andra rutiner i en vecka, o sen e det väl bara att hålla sig efter de rutinerna. Nu tar jag all energi jag kan få..

Anton är ute med Sikko, kvälls svängen o jag ska o kolla om thitti ska komma in, hon var lite irri igår när hon kom in o Calle hade gnäll-kväll.. så åfr väl se om hon ger upp att sova inne, eller om hon försöker sig på att ändå komma in ett tag.

Calle:

Carl (mellan namn Holger)
Carl H.
Carl Holger

alltså ser jag på honom så känns det fortfarande mest aktuellt med Carl Holger, o sen så kan man skriva ut namnet, Carl H. o sen så kan man kalla honom Calle. Anton är lite skeptiskt, för han vill att ha även ska ha ett mellan namn, ifall han slutligen ska ha Holger som en del av förnamnet..


mja.. vad ska man då hitt på??
ta farbrors namn, o så matchar han eric? alltså dra in ett victor ? voj voj.. tänka sig så svårt att klura ut namn stämpeln på barnet.. haha..

ork it.

vi hörs!

bara bomber

Publicerad 2011-06-25 12:12:24 i Allmänt

okej, man får svullna bröst.. okej man får mjölk i brösten.. men seriöst, ska det vara som en fontän á la pamela anderson? måste o införskaffa bröstpump o pumpa ur en del av detta, det e föör mykke..,

Calle mår bra men är skrikig o gnällig, antar att magen med tarmar osv håller på o ställa i ordning sig.. han e ju ändå bara 4 dagar gammal. allt funkar då som det ska o jag känner mig piggare i kroppen med mer slut i huvve.. fantastisk kombo..

fick iaf sova ut nu på dagen, orka bry sig om att dygnet vänds o snurras runt...

ledsen i hjärtat

Publicerad 2011-06-25 01:42:27 i Allmänt

har haft världens huvudvärk hela dagen, calle har varit ledsen.. sikko har skällt o nu så tycker en vän till mig att jag glömt bort henne :( vet att hon är full, men gör ändå ont i hjärtat när jag vet att jag orkar faktiskt inte göra mer än vad jag gör nu. tyvärr får vissa delar lida ett tag, o det e bla mitt sociala liv och kläd shopping.

just nu försöker jag prioritera

1. calle
2. hålla rent i huset
3. katterna
4. älsklingen

..... familjen
........ vännerna

tyvärr kom även älskligen långt ner där, men han förstår, det gör inte calle eller katterna.. o dammråttorna skall icket ta över huset!

blev massor trött nu alltså, men hörde att det sprakade i nåns byxa, o det var inte min o thitti har ingen byxa så.. ja..


det var inte så lite att göra att skaffa hus, ha två katter o en bäbis.,. hej o hå! men jag klagar inte, de som inte förstår kan jag tyvärr inte hjälpa. Min prioritering kommer inte ligga i mitt ego, har inte varit så mycket JAG i min prio på ett bra tag.. :( men vet att det kommer.

hejz!

lulää i morrn

Publicerad 2011-06-24 00:51:16 i Allmänt

ska till BB på kontroll osv i morrn kl 14. Blir ju kul att få bekräftat att allt är bra med Calle. Hittils verkar då allt finfint, men man kan ju aldri vara säker på något. Fast iofs skulle väl mamma känslorna säga till ifall något var fel.

Nu så säger mina mamma känslor att jag ska borsta tänderna, ta på mej MIN JAMAS o bädda ner mig i sängen med resterande delar av el familjo.. nej, sikko får inte sova i sängen.. thitti o wilda dom har sina egna platser runt om i huset, inte heller dom behöver vara i sängen. även fast thitti gärna vill.

så..

ja..

på söndag kommer syrran.. yeeeey!

så..
ja..

nämen..

då hörs vi.. eller?

Hejz!

heeey

Publicerad 2011-06-23 07:18:19 i Allmänt

men hej o hå.
solen skiner. calle har ätit. anton är ute med hunden. thitti har haft mys stund o är nu ute på äventyr. wilda har fått mat o får ha öppen ytterdörr o se på världen utanför..
..
anton åker nu mot hortlax för att hämta upp sin syster, så calle får lite faster tid innan hon åker hem till gbg igen. han fick en liten resväska av henne igår o lite extra kläder, så ska nog inte vara några problem för honom att ta sitt pick o pack o dra ner mot söder :P

fick även MASSA fint ifrån Guuu Moran.. eller Guuu Maran.. eller vad hon då är tant anette :P Så har har nu kläder för alla olika evenemang, inkl besök av morfar :P

fick även mysdress av farmor o farfar o en häftig t-shirt av farbror :)

just nu ligger calle o myser i en av hans dressar som han fick av mormor innan han blev född, en randig nalle puh jamas dress :) *önskar jag oxå hade en sån*


------------


Sen så längtar jag som faen tills syrran kommer, o vet att hon har med sig en smaskens påse med kläder, hoppas det fins något skoj FÖR MIG.. faktiskt så cirkulerar inte hela världen runt calle, en stor del, men mina kläder hoppas jag får förbli mina kläder?! el el el elii?

**lyssnar på hur tvättmaskinen håller på att lyfta ifrån huset.. eller huset lyfter med maskinen, eller ? men tvätten blir riktigt torr efter centrifugeringen***


------------

Hejz!

det kommer mera

Publicerad 2011-06-22 14:16:30 i Allmänt

bilder info bla bla.. men orkar inte just nu..

dagens fokusering, att calle ska få mat, att jag ska få mat o att anton ska få mat..

o så ska det dammsugans i lyan, kattorna har pälsat ner när dom varit inomhus fööör länge.. !

:)

åker

Publicerad 2011-06-20 20:20:44 i Allmänt

mot luleå snart, vattnet gick så dom på bb ville att man kommer in för undersökning..
v'ntar nu bara på att anton ska komma hem, han var några min bort.

får väl se då ifall man får stanna eller om man får åka hem.. spänningen stiger..
försöker hålla mig lugn.. har inga hysteriska värkar, men det värker iallfall..


antagligen så får vi åka hem denna gång, kan inte tänka mig annat, för man borde väl ha mer ont nu såhära just innan eller?

jag vet då int..

räcker en brännanade mensvärk ifrån helvetet o att fostervattnet gått?

jaja..

hejz

trött..

Publicerad 2011-06-19 08:40:26 i Allmänt

mycke trött nu dessa dagar.
Thitti har just gått ut, Wilda tassar omkring o jag funderar om jag ska vända mig om o sova, eller om jag ska äta frukost sen vända mig om o sova.. dessa oootroliga valmöjligheter..

Anton har iaf typ lovat att vi får söndags godis o söndags film ikväll. Låter trevligt. Imorgon är hans första arbetsdag efter olyckan, får se hur det ska gå, inte att jobba, fingarna är hela med relativt obrukbara, men just att ta sig upp i morrn, att först gå ut med hunden o sen till jobbet.. 5timmar innnan han den senaste tiden en klivit upp.. intresant, mycket intressant.. känner dock att jag får en huvudvärk av tanken..

tror jag vänder mig om o sover..

ork Int!

Hejz

bad day

Publicerad 2011-06-18 09:34:59 i Allmänt

måhända inte idag.. men igår.. dagens började som bra, men sen kändes allt abra piss.. dessa hormonella skit känslor..

har då haft värkar mer eller mindre hela dagen igår.. o denna dag.. långt bort är då inte bb trippen.. så länge jag halv ligger/ligger i sängen så e det OK.. men så fort jag rör mig känns det som att hela underlivet ska åka ner i golvet..

btw. internet hatar nog mig idag..

btw. jag ska kolla nå serier nu..

btw. jag är trött!

gäsp

Publicerad 2011-06-15 22:49:35 i Allmänt

somnade med kissomissorna.. men oj så skönt det var, helt slut efter småpyssel dag.. anton sätter nu upp hyllan ovanför tv:n, finally ska den bort ifrån golvet..

Sofia o fina Elizabeth var även förbi idag o spanade på lyan :) tror vi fick godkänt iallfall :) hihi.. vi åt jordgubbar med  grädde, så smaskens :)

i morrn ska vi upp tidigt o hämta elin på kallax, blir ju kul. hon ska även sova hos oss nån natt under helgen :)

*gäääsp*

Bzzz BZZZ

Publicerad 2011-06-15 10:13:23 i Allmänt

jo så lät det av getingen i morse.. sisådär 30min innan vi ville stiga upp.. men getingen åkte ut igen.. jag undrar verkligen  VART ÄR GETING BOET?! getingarna ska bort, duvorna ska helaklart bort o så ska fågel asen som bor under takstommen BORT. klart jag gillar fåglar osv, men inte vid sovrums fönstret.. dom hade kunna tänka på det tidigare, alltså att inte bo så nära ett hus :P

ananrs så ska vi använda den lånade sticksågen idag till att få toalett underskåpet så det passar till lilla handfatet, så det ser lite piffigt ut sisådär.. :)

sen ska vi väl klippa lite gräs oxå, fick tips av roger att öppna upp bränsle locket en aning..

mjo..

Hejz

deppig

Publicerad 2011-06-14 11:56:19 i Allmänt

hormonellt deppig eller allmänt trött.. det e frågan..
vet att jag känner mig låg o lätt irriterad.. orkeslös o jag vill bara lägga mig platt o spela död.. fast ifall jag blir pissnödig så tar jag mig int upp..

typ en vecka innan bäbis kommer, inte ett dugg orolig för det. Vill bara att det ska sätta igång på allvar o få det överstökat, jag e inte en person osm gillar att vänta..

ska nog lägga mig ute på solsängen o hoppas att thitti snart vill komma in, hon var bara inne en kort sväng igår eftermiddag.. sen ut igen :( min lurvetuss huvva.. aldrig hemma i mattes famn :(


jag orkar inte, jag vill inte, lämna mig ifred.. det e dagens symfoni.. förhoppnignsvis kanske allt känns bättre efter en kopp kaffe,, ?!


Hejz

39

Publicerad 2011-06-13 18:00:40 i Allmänt

snart 39 fulla veckor.. går snart in i vecka 40.. tiden går, jag är itne nervös för själva förlossningen eller tiden efteråt, jag e nervös för resan till BB.. alltså kommer vi att åka för tidigt, för sent, kommer jag föda i bilen, fortfarande inte nervös över att föda i bilen, utan bara specifikt resan dit.. alltså att allt verkligen är på G.. jaja.. är ju drygt en vecka kvar innan BF dagen..

ska ta o duscha håret o sen ska vi o äta ngt onyttigt någonstans.. för vi hann inte göra det under helgen..

hejz!

ingen tjockis

Publicerad 2011-06-13 10:19:16 i Allmänt

bild i dag inte.. ork int! ni fick ju se halvt om halvt en igår.. även fast det inte visades så mkt..
Kallare temp ute, dvs udnerbart för en hög gravid människa.. typ JAG..

Har idag satt på sängkappan på gästsängen, Wilda blev glad, hon satt i dörröpppningen tills jag var klar sen hoppade hon så fint upp i sängen när den var bäddad o fixad.. haha.. nu ligger hon där o sover sen en timme tillbaka.. fantastiskt tycka hon!

Anton har farit på cykel rundan med Sikko, ska sen till stan o göra några snabb ärenden, dvs pite energi o rör centrum.. hade köpt fel koppling förra veckan.. :/ måste fixa lite smått annat i huset, ska bli skönt, känns som en bra fixar dag, Hoppas att värkarna håller sig borta nu på dagen så jag får något gjort så kan dom komma tillbaka ikväll :P

jag hoppas ju på att calle kommer tidigare, typ den 17:e, anton tror 24:e, o sen komemr jag inte ihåg vad andra tror.. men Anette hon trodde 11:e.. elelr så hoppades hon bara på att det skulle ske snabbt :P

Ska tvinga anette till att bli sminkad en sminkning idag, för måste in med 3-5 denna vecka, så har jag gjort 2 idag en på mig o en på henne, så har jag ju inte så mkt kvar.. yeeey!

Näemen Dåså.. Hade inte så mkt mer att skriva om just nu.. på återkommande återskrivande..

fantastiskt

Publicerad 2011-06-12 11:36:57 i Allmänt

faktiskt, min tjocka kropp orkade itne med mer värme, jag orkade psykiskt inte med mer värme, att vakna o känna hur det hurvas i kroppen, att bara kunna mysa med thitti utan att svettas.. ååh så härligt..

Idag ska det försökas till att färdiställa lite saker här i huset, kanske få bort alla viktiga papper som har tagit över gjutjärns spisen, få upp hyllan med spots ovanför tv:n eller kanske måla klart lister..

*gäsp*

börjar nog med att göra varma mackor :) mmmmums.. varm mat.. o en stooor té kopp :) YEEEZ!

hejz!

hot hot hot

Publicerad 2011-06-11 09:29:07 i Allmänt

verkar som att norrbotten har varmast i europa.. vi har varmt, men uppåt pajala har dom VAAARMT.. även svartbyn hade varmast i landet häromdagen, iofs e det inte vidare ovanligt, det brukar hände minst en gång per sommar.

idag ska det klippas gräs, trimmas och jag ska påta lite i blomsterrabatten, hade gärna sett nå fina blommor i rabatten, men får börja med att få bort allt jäkla ogräs. köpte ju på ÖoB verktyg för just att krafsa i rabatten :) yeeeeey..

Idag så orkar jag faktiskt itne bråka med anton nu på morgonen, vill han sova bort dagen så visst, då får han väl göra det, är ju inte som att detta e sista sommardagen.. eller iofs, KANSKE DET E SÅ DET E!?

jag hade innerligt velat plurra lite.. meen meeen.. kanske lite för kallt för magen än.. vet inte hur ajg ska orka en dag till i denna värme? normalt brukar jag ju leva i vattnet dessa dagar.. men NU kan jag inte..

dagens i-lands problem.. att fråga sig själv via sin laptop på sin blogg hur man ska göra med det varma vädret?!..
jo just det..


Hejz!

klegg

Publicerad 2011-06-10 20:39:14 i Allmänt

känner mig som ett klegg monster, det abra svettas.. överallt.. det kliar på händerna av svett.. JAG HATAR SVETT.. nåväl.. maten är snart klar, så då får man svettas lite till.. kanske jag o snällsklingen åker på äventyr mot kvällen.. för det e ju bara då man fungerar hyfsat normalt i hjärnan..

komemr även ladda upp lite sommar bilder :)



öhm mhm.. aha,, ok?

Publicerad 2011-06-10 08:48:15 i Allmänt

jag är inte riktigt säker på vad jag verkligen ska skriva.. så det blir antagligen inget seriöst..

*känner svalare vinpustar komma pustandes*

vaknade för nån timme sen, släppt ut katterna, har ytterdörren öppen.. hört hur Sikko springer in o ut ur sitt hus.. Anton är som vanligt relativt okontaktbar.. Anette tvättat moppar på jobbet..

o jag då, vad gör jaaag då?

jag gör inte så mkt faktiskt.. hade hoppats på att carl holger granberg kunde ploppa ut så jag får lägga mig på mage o sola ryggen :P eller så bara kanske få aningen lugn o ro, nu har jag arbetsförmedligen som hetsar mig eftersom jag kanske hinner bli utförsäkrad innan jag fött. yeey.. not.

jag bryr mig inte om att bli utförsäkrad, men oooj så jobbigt att fara till arbetsförmedligen den 22juni.. va? på BF dagen, önskar verkliiiigen att han hinner komma innan!

nu ska jag nog äta nå frukost för det e ju nå vansinnigt långtråkigt att slöa i sängen när anton susar i säven,.


hejz!

jag ska KÖPA

Publicerad 2011-06-10 00:53:28 i Allmänt

en epilator i morgon!!! anton fick en action film kamera, då får jag en epilator. det e det som kallas jämnställdhet.. oh yees!

annars?

det brinner ett hus i hortlax, har ju sagt att man inte ska bo där!?!? mja.. kanske inte på så sätt..

IDAG var det skönt då vi var på gläntan o promenerade.. var så svalt om fötterna, försöker återminnas stunden där för nu så kokar hela min kropp.. insida till utsida..


mja.. ska dricka min saft o sen så får vi väl se om jag somnar om eller om jag måste gå ut o rulla mig i gräset?!

glad

Publicerad 2011-06-09 18:20:33 i Allmänt

över att mms:andet fungerar igen, för jag vill ju helst av allt bara skicka tusen mms till bloggen.. MIN BLOGG O JAG GÖR VAD JAG VILL... visst? :D inegn som skrivit ngt annat så :)

jag har iaf brännt mig.. kommer vara gode öm i morrn.,, skit samma jag kör full fräs solande i morrn med, för dom har ju lovat dåligt väder söndag o minst nån vecka framåt.

på midsommar dagen kommer min storasyster, det fick jag då hel bekräftat today, känns prima ballerina. För jag var osäker på dag, visste bara att hon skulle komma snart.

Så jag undrar om pappa hinner hit med lill stugan eller om hon får gästrummet, sprolla egentligen ingen roll, men lillstugan är större än gästrummet.. o ändå mer privat o tyst.. alltså nog för att det bara e hon o katten.. men ändå :)

nu siter jag här i soffan o tar igen mig lite efter dagen i solen, thitti var ut här tidigare men bara nån timme. nu ligger hon brevid mig i soffan o wilda hon har däckat av på en barstol.. kanske var tungt på katt klubben igår?!!?!?!?


såå...


näe får väl dricka lite mer vatten.. kanske fixa litte klyftpotatis.. undra om vi ska grilla korv eller kött idag?! dagens fundering... kaaanske man kan äta grillad korv med grillat bröd?! kanske vi inte orkar med något mer..

jag o min sambo.. hur mkt kan man älsk nån? vansinne! :P

Hejz!

se där

Publicerad 2011-06-09 09:04:37 i Allmänt

så började plötsligt mms:andet att visst fungera.. jag som nästan höll på att bli lite deppig..
nu ringer klockorna på våra mobiler..

om 2 timmar ska anton på sjukgymnastik för tassen sin o sen ska vi o äta något smaskens, troligen på golfklubben.,.. :)

nu ska jag fila naglarna sen ska jag måla dom, eller lägga på lite extra, orka bry sig.. sen dra på mig nå annat än pyjamasen..

Thitti verkar då må bättre för hon har nyss gått ut, Wilda är oxå ute o lufsar. Sikko ska väl förhoppnigsvis få en kort promenad med sin förtillfället sovandes husse.. myckte som ska hinnas göra på 1 timme o typ 30min..

så dags att påbörja något av allt..

HEJZ!

inget mms:ande

Publicerad 2011-06-08 08:55:16 i Allmänt

bloggande, skickar säkert 5 bilder om dagen utan resultat.. jaja.. det e vad det e, kan itne göra mkt åt det, har försökt att göra om verifieringen eller hur det då stavas, men utan någon större framgång..

nu  e det 10min tills Anton ska stiga upp o sen e det dags för frukost.

idag ska vi till barnmorskan, så får väl passa på att handla lite i förbifarten.

kring 04 tiden hade ajg värkar ifrån helvetet.. men dom lugnade ned sig till slut.


Thitti är fortfarande skadad, men ändå relativt glad, hon vill fortfarande mysa. men dåligt med att få i hon vatten o mat :/

Wilda, så som hon är så vakande jag för nån timme sen av att det smäller till i förnstret som står på glänt (med barnspärren i) o där hänger Wilda o försöker fånga antagligen nån fågel eller nå hon sett.. jag sliter ner henne o hon ger mig mest abra en idiot förklarande blick.. jahapps..

ingen skada skedd men oj vilket uppvaknanade..

dessutom så drömde jag inatt att Anton gjorde slut, o fick som inget svar om varför, var då ensam i huset o näe.. det kändes för jäkligt..
fast skönt att mardrömmar är det närmaste vi kommer en dålig relation :)

jahapp..

då orkar jag int nå mer för nu.

Hejz

bra kommunikation

Publicerad 2011-06-07 06:59:56 i Allmänt

är huvudordet i många bra relationer.. bra att kommunicera via en blogg när man ändå även pratar med varandra via sms,mms o telefon varje dag? ifall man sku missa lixom ;)

Thitti är ute o svänger med sina lurviga, jag funderar om jag ändå skulle ha gjrot mig lite frukost.. e f*n lite hungrig alltså..

vid 11 tiden kommer S o L, då får jag iaf dricka kafffe.. troligen nån kopp innan det oxå :P

Hoppas på en dag med mindre värk, för jag har seriöst int tid idag.. !

hejz

tröttmössssa

Publicerad 2011-06-05 19:54:26 i Allmänt

asså, idag?

satt upp en hylla.. polerat spishällen.. bäddat extra sängen.. kommit framt ill att jag vill ha en sån kappa som anette har på sin säng.. det e så fint.. undr aom jysk hade sånt..

undra om anette o sara fått spunk på min lägenhet?

vet inte.. undra bara..

går o vilar.

hejz

konsten att sova för länge

Publicerad 2011-06-05 14:05:09 i Allmänt

är ingen konst för mig längre.. kan vara så att kroppen håller på att förbereda sig för ingen sömn överhuvudtaget eller nå.. vad vet jag..

har itne haft så mkt värkar än, vilket är skönt, för det e faktiskt itne dags än..

även fast jag längtar som tusan, av flera anledningar, just nu vet ajg itne vad som hägrar mest, att få bli av med övervikten som gör att mina knän viker sig ifall jag försöker ställa mig upp på egen hand.. eller om det hängrar mer att få träffa min egna bäbis.. !?

jag är inte van att ha så här mkt värk, jag blir vansinnig.. orkeslös o jag vill ju kunna allt själv.. men icket, inget fungerar i kroppen.. sakar S*X!

så..

En halv lugn dag för oss idag, Thitti är ute igen, Wilda har utegångs förbud..

nja.. men då far nog vi på äventyr en sväng..

hejz!

i stormens

Publicerad 2011-06-04 13:00:57 i Allmänt

epicentrum.. eller inte så farligt.. men jäklars så det stormade o regnade nyss, var då precis samma väder hos syrran.. även när jag ringde till pappa, iofs hann jag itne prata så mkt med pappa, för han var rädd om bilarna på gården.. för spillkråkan har ju saboterat några träd.. TÄNK PÅ BETTAN.. TÄNK OM HON BLIR PLATTARE ÄN HON REDAN ÄR.. bettan då.. huvva..

har en tvättmaskin på gång, katterna sover o vi ska dricka té o planera en aningen lugnare dag :)

solen skiner iaf nu :)

varit sämre

Publicerad 2011-06-04 01:25:41 i Allmänt

på uppdatering av bloggen. försöker med jämna mellan rum att skicka iväg nåt mms, men glömmer såklart även det.
Bor nu i huset, så det är massor mycket att göra heeela tiden, i morrn funderar ajg på att ta vilo dag o bara  "dra fötterna efter mig"..

vet att vi måste inhandla diskmaskins tvättmedel.. jo.. för maskinen är full med medlet saknas.. så det kan gå.. o jag ORKAR ITNE DISKA FÖR HAND.. har massor kvar i köket innan det e OK.. nu e det bara överlevnads likt.. mest ok är ändå vardagsrummet.. men där har vi inte än fixat fast barbordet.. det kanske kan vara morgondagens bekymmer..

idag har katterna fått var ute, Thitti har gått ut igen, önslar ajg hade fått ha henne inne som en inne katt, men men.. är hon ute katt så e hon :/

Wilda hon drog iväg typ en halv km o jagade måsarna på ängen på andra sidan.. jag sa till anton, hoppas detta där inte är wilda, han ba, men det ser ut som hon.. o mycket riktigt.. så nja.. hon får tagga ner lite mer innan hon får börja vara ute oftare..

Jag hoppas thitti inte hinner bli överkörd.. min största fasa i livet.. typ iallfall. hon är faktiskt min bäbis hon med.

o nu har det blivit den 4:e juni o det e 18dagar kvar till BF dagen.. kommer calle tidigare, senare, över huvudtaget? JUST NU så förstår jag inte att jag ligger i sängen i mitt hus, huset jag äger med min sambo som står i duschen. Sambon som jag väntar barn med, barnet som är beräknat att komma på 18dagar.. VAAAAA!!!

helt vansinne.. VANSINNE!

>GOS NATT IFRÅN LÅNGNÄS!

Om

Min profilbild

annaisabella

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela