Anna Isabella Granberg

MakeUpArtist .:. Mamma .:. Sambo med Anton och en "catlover"

ett sms

Publicerad 2011-03-18 12:20:37 i Allmänt

kom på att det e ju lite kul att skriva då jag berättade för anton om att han skulel bli pappa.. o hur detta då började..

i Paris yttrade sig han något om barn, och att jag kunde sluta med ppiller, idag ahr han inget minne om detta.. attans.. ;) detta var i början av juli
sen så gick veckorna..  o första aug bestämde jag mig för att jag slutar, då får det ske när det ska ske, det sägs ju att det akn ta upp till ett år.. !

dagarna gick o jag fick mens.. jahapp tänkte jag då var den karusellen igång.. i början av sep...när den slutat o det gått ytterligare några dagar så kom nån skumm blödning igen.. o jag tänkte bara neeej nu kommer jag alltid att måsta ha mens.. *hata mens*

den upphörde..

det gick ytterligare 4 v, o jag fick dessa mens smärtor.. började skydda trosorna såatt säga.. inget hände.. häpp.. slutade med skydd.. gick ytterligare några dagar o mens smärtan var tillbaka.. o jag knep ihop knäna för nu hade det runnit.. hel säker.. nepp inte det..
nähäpp..
o då fick jag något i huvvet.. eftersom det till slut ahde gått ett tag sen senaste mensen o jag ändå haft smärtor.. så var jag tungen i slutet av okt att göra et test.. som visade.. två streck.. jo moinsann.. anette i luren när jag pissade o plussade.. jag fick huvudvärk o slänge provet längst ner i soporna..
jahapp..
ringde o bokade tid hos BM.. för att vara säker, ville inget säga till anton försen det var hel säkert.. o mamma var ju oxå påväg till mig eftersom jag skulel fylla år.. (3:e nov)

så..
anette fick följa emd mig till bm.. o ja.. det var ju inte en tvekan..

var i ca v7+6, vilket hittils stämmt mycket bra.vi åkte till shell.. stod där som två fån.. o jag skricade ett sms till anton, "hej älskling, ring mig, det har hänt en grej" o han ringde direkt.. jag hade inte väntat mig det..
o jag sa något i stil med att..
"grattis älskling, du ska bli pappa.. "
"han sa mest heh, eh, hehe,eh, är det säkert, heh,eh"
sen sa han att han skulle komma till mig efter jobbet.

skicakde även sms till syrran med ett GRATTIS DU SKA BLI MOSTER..

mamma fick veta detta när jag kom hem..
hon grät o sa att hon troddde aldrig hon skulle hinna bli mormor.

anton kom då efter jobbet, eftersom detta måste ha varit fredag.. o då satt han bara o höll om mig o strök mig på armen.. hehe.. jag satt som o skämmdes, som att jag var typ 12år o gjort något dumt... skumm känsla..

vågade inte säga något åt pappa försen nån vecka senare.. eller kanske 2veckor senare..

jag sa att förlåt att jag inte ringde på farsdag, men det har varit så mkt. du förstår du ska bli morfar.
han sa typ jaha..

jag frågade om han förstod vad jag menade.

han sa i luren.. mor, far, mor.. far..
näe.. mor..

jag frågade igen o han blev lite irriterad för han förstod inte vad jag menade..

jag sa att, men pappa jag ska ha ett barn.

då ropade han i telefonen, JAAAHAAAAA, nå men bra!! men nog ahde vi velat att det blev ett överkalix barn..




det var typ så familjen fick veta :)

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2011-03-18 17:15:05

Ha ha, och jag misstänkte det efter några kryptiska inlägg på bloggen och fb. Tror du att syrran din väntar barn frågade jag din käre bror. Du vet, en trebarnsmamma kopplar snabbt på symptom och luddiga kommentarer ;D

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

annaisabella

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela