Anna Isabella Granberg

MakeUpArtist .:. Mamma .:. Sambo med Anton och en "catlover"

full späckad dag

Publicerad 2011-05-08 02:00:24 i Allmänt

blogg,dagbok, minnnen.. jag vet inte vad min sk blogg egentligen är till för, men vet att det e roligt att gå tillbaka o minnas..

hursomhelst vaknade vi i dag innan 11 av att antons pappa ringde o vi skulle byta middags grillningen mot lunch grilling..
yes.. bara att stiga upp o göra sig klar..
grillade SMASKENS.. vilket bilderna även påvisade..

åkte förbi carro o lockade henens hår, träffade conny o sen åkte vi hem..
Väl hemma så laddade ajg lite energi o sen upp på vinden, x timmar senare (itne så värst många faktiskt) så var vinden nerpackad i kartonger o påsar. det som ska sparas, slängas o nån påse som kommer landa hos röda korset.. med påse menar ajg såklart SÄCK.. det som är kvar på vinden är lagt närmast så det e enkelt att komma åt. dvs. KLAART..

sen så åt vi tacos. dvs gårdagens middag.

hämtade victor på bussen o hem med han, sen till tolvan för kaffe slurpande o kak frosseri. vi fastnade i samtal om att det e svårt att säga nej på jobbet o att många äldre gubbar är väldans griniga! heh..

sen hem o hann knappt landa i soffan så blev det över till holme.. där drack grabbarna nån öl o vi spelade wii.. sen kom jag på att denna datorn behövde nya drivrutiner.. jomen lätt o hitta.. inte alls..

slutet gått allting gått.. nu e klockan två o vi e båda slutkörda, mätta, ny duschade o med en hittils riktigt bra fungerande dator..

HEJZ!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

annaisabella

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela