Anna Isabella Granberg

MakeUpArtist .:. Mamma .:. Sambo med Anton och en "catlover"

big

Publicerad 2011-05-30 23:49:49 i Allmänt

stort. jag är stor. väggarna är många. taken är långa. men nästan allt är vitt :)

i morrn dags för färgning av fransar för mig o anette, mmm.. lyxx:) sen tillbaka till huset o måla o såklart flytta lite kartonger o skit från lägenheten till huset. alltså, tömma ett förråd för att fylla ett annat.. kul, nja.. men det kommer fler rensningar..

har målat massor idag, anton har fått vara min pass upp :)han har haft så mkt värk i handen så han har inte varit till nån vidare nytta tyvärr, men mina fogar har varit snälla o jag har fått målat massor, vilket man kan se på mina händer.. o hår.. o kläder.. o ansikte.. anton ser mer ut som nån som varit på semester :P HAHAHA..

jaja.. ska sluta håna dena skadade. det e inte kul för han att jag orkar mer än vad han gör.. nu så tror jag han har blivit blöt djur för det plaskar i badrummet, vet att han skulle göra lite hand gymnastik, han har fått nått schema som han ska följa :)

snart lite té o mackor, men först en DUSCH.


Hejz!
ps.
anette var smart o sa att alkoven kan man ha som calles rum.. jomen smarta hon då.. för då blir calles framtida rum istället gästrum tillsvidare, FIFFGT ANETTE :):)

skrullskling

Publicerad 2011-05-30 09:20:50 i Allmänt

smullskling.. trullsling.. älskling..  han vill ju aldri sktiga upp.. jag börjar nästan att kanske få kanske lite headpains.. men ska göra mig lite frukost mjoo.. kanske åt han oxå.. kanske att ajg måst diska.. f*N jag vill packa en låda först.. ojoj.. kanske frukost först o sen packa en låda.. åååååhhhh.. hoppas A ifrån banken riger upp annars får vi våldgästa dem för de sista påskrifterna..
vill till huset o sen o köpa vit färg o så få det gjort o sen får det torska tills i morrn då fas 2 sätter igång.. i morrn ska vi äta PIZZA till middag.. mhm.. jajjomännsan..

hmm.. måste ringa om flytt transportmedlet..
- klarrt! merca sprinter skåpet fixat för veckan.. YEEES! kunde nog int bli bättre skulle jag vilja ha sagt.. :D o om ajg tar ut seger i förskott, men hallå, jag kan inget bära o anton har en hand att bära med utan att det sliter o han börjar gråta.. så hejs svejs, inget är enkelt, men det e helt klart fördel att vissa saker klickar!


nu frukost kära bloggen, sen pacla låda, sen invänta anette för lunch á la gårdagens rester likamed älggryta.. jo jag lagade älg gryta..

hej o hå!

att mysa

Publicerad 2011-05-30 02:18:38 i Allmänt

är inte alltid så enkelt för en liten kisse då mattes mage är rund.. thittui känner en större besvärelse över denna mage.'

i morrn ska vi försöka att få till ett snabb möte me banken så att det sisia blir klart för att sen åka till huset o planera vit färgs inköp.. ja alltså vi får huset i morrn om vi får ett möte me banken :)

yeees.

nu sova.. bättre sent 'n aldrig :P

shoppoholic

Publicerad 2011-05-27 19:48:52 i Allmänt

nå näe, inte ens jag.. men anton har fått massor skoj idag.. fått = fått köpa själv, fått tillåtelse av mig

blev ett par sneaky steve på stan till i morgon då han har reunion, sen så blev det en action kamera för jakt,skoterkörning o allmänt bus :)

sen blir det för han att även köpa ett till par gråa tyg skor, för jag vill att han har flera så att dom inte blir sönder nötta direkt, utan kanske håller sig OK nått år.. för hans vita ifrån förra året ser ut som något som levt pdol liv 365dagar.. så att säga, ska köra klorin på dom jävlarna i morrn kväll o låta dom ligga över natten!

nådå..

nu har han duschat klart, ska kolla grannfejden o han ska fira videokamera köpet med en öl o jag sma smaska gooosis :) hihi.. sen kanske ut o göra nå roligt, slänga skräp kanske.. det e ju kul...

ps.
hade väldans ont idag, promenerade två svängar genom stan o det tog knäcken på mig, olidligt vilken smärta, var abra att slänga sig i sängen, o x antal timmar senare är jag som NY.

hejja kroppen friskt humööör!

gråtfärdig

Publicerad 2011-05-26 19:37:44 i Allmänt

jag e lite sådära så just NU.. vill spy eller gråta... men väljer NEJ till båda..
förstod inte ifall anton ska fara o köpa oss mat eller vad.. han försvann..
det är kläder öööverallt o jag vill hellre dö än att ta itu med detta.. men jag måste o jag hatar ordet måste, fast det finns ingen som kan hjälpa mig, för anton är ju en handad o då blir inget vikt osv..

hur en bra dag blev pannkaka.

dessutom vet jag itne hur ajg ska få bort den dåliga lukten ifrån barnvagnen :(:(:( tvättade allt men fortfarande kvar en möglig lukt, nu ligger typ allt i badkaret..

sen så har händerna spryckit av allt städanade o tvättande..

JO DETTA BLEV MYCKET GNÄLL.. men just idag,just nu så e inget roligt.

jag vill ju bli ompysslad :( kommer jag någonsin få bli det?

fetto äckel

Publicerad 2011-05-26 13:31:47 i Allmänt

så känner jag mig, inte stoppar det mig ändå att smaska i mig pollypåsen som var menat till pollykakan.. nåväl, det finns fler påsar på affärn.. 

har den fantastiska tvättstuge tiden nu, tvätta upp sakerna tyg sakerna ifrån barnvagnen o nå handdukar o annat skit..

som dagens flyttgrej blir det iaf att packa ner resterande saekr ifrån klädkammaren, har även beslutat för att göra ytterligare en rensning av mina 5 klädkartonger, därför att jag vet med mig att det finns fina party kläder som inte kommer användas av mig i fortsättningen utan kommer gå rakt in i astrids o julias blivande party garderob.. hehe.. ok? även åsa kanske kan rycka åt sig något.. hihi..

på tisdag ska vi skriva sista låne papprena o få oss nycklarna till huset, på kvällen eller på onsdag så blir det flytteliflytta.. kan låta optimistiskt, men anette är en hejjare på detta med att flytta ;);)
sen så beror det på vad det finns för fordon att tillgå för att flytta sakerna med, hade hoppats på stor merca sprintern, men den kanske bara är ledig tisdag kväll eller mindre, så mycket beror på den.

nå hej o hå. inte har jag då tid att sitta här o snurfa runt.

Hejz

less

Publicerad 2011-05-26 06:37:28 i Allmänt

jag vill ha tillbaka min kropp, finns sjukt mycket fina klänningar på stan, speciellt på H&M, även nelly.se, ååååhhh.. jag villl haaaa... !!

nu får ungen lämna moderskeppet för jag är less!


hejz!

hello

Publicerad 2011-05-25 09:19:27 i Allmänt

jag känner mej helt yrvaken..  har drömmt om flytten.. packade saker o slängde saker o torkade ur nå skåp igår.. försöker få bort allt tråkigt.. men serru det e som en oändlighet. Jag vet hur det e att flytta, jag har gjort det förr. men med magen i vägen så kan jag inte bära tungt o det får itne stöta mot magen för det e obehadigt o anton kan bara hjälpa till ibland för han kan bara tötta försiktigt emot sin arm när han bär något..

mjauuu...

nu ska jag göra mig frukost o slappa liiiite till, anette kommer på en timme o då ska jag ju ha nån lunch redo för hojna.. ja just..


Hejz.

BildMixx

Publicerad 2011-05-24 10:10:42 i Allmänt

Har varken tid eller ork att skriva något spec. Var under helgen hos pappa, även Julias konformation som slutade med fiska för hela familjen, förutom syrran då, hon sitter där nere i ösd o ruttnar ;) höhöhö-. .

welll well..

idag blir det ljus färg formgivning hos Sofia :) bilder på det kommer säkerligen under dagens gång :)






tjoho tjohej

Publicerad 2011-05-20 10:07:24 i Allmänt

nåmen nååmen.. anette kommer snart o jag har ingen mat åt henne.. hur gör djur nu? får man ge henne smörgåsar eller e det inte ok?

såhär går det när man lovar lunch varje dag som hjälp inför kommande flytt :P hehe..

Anton sover då fortfarande o jag e mest lite små irri, han har varit otrevlig inatt, alltså han slåss ju den jäveln! sängen är waaay för liten.. fattar itne hur tex 40cm kan göra sån stor skillnad.

Calle är då på spången precis som alla andra dagar, han bökar på o så, varje kväll nu så får jag värkar som härjar på, men inte mer än så, tack gudarna för det, har inte tid äään..


näääe men bara o byta om då, ikväll bär det iväg mot ökx som det ser ut. Vackra Julia tar ju konfirmationen.. mjo.. undra om man skulle ha hittat sig till nån affär.. hmm..

Calle verkar ut att vilja shoppa loss för det känns som att han kväver mig..  alltså trycker in lungorna eller revbenen eller va fan.. int vet ja..

HEJZ

dagens träningsPASS

Publicerad 2011-05-19 23:04:09 i Allmänt

alltså.. make up träning såklaaart ;) höhöh.. jo..
annars har jag bara städat idag.. tack o hej!


the sun

Publicerad 2011-05-19 07:33:51 i Allmänt

igår var vi o kollade på piraterna i 3D, första 3D filmen, personligen tyckte jag det var riktigt kul, men jobbigt för ögonen, piraterna fick dock inte lika höga points, just för att det var som en klassisk uppföljare.. ett långdraget äventyr med endast några få ifrån original filmen.. självklart är johnny depp alltid johnny depp.. meeen jag saknade något i filmen, kan vara de vackra scenerna ifån tidigare filmer, eller så var det för enkelspårigt denna gång.. jag vet faktiskt inte..  nåväl.. mysigt med bio, spec när det händer 1gång/år :) hihi.. nästa film blir iaf Jägarna, efter det blir det nog bio torka :)

hih.

efter bion for jag o älskling o snurra med bilen, alltså inte på stan såklart, utan i skogen kring pitholm/haraholmen, fotade lite bilder på solnedgången o anton försökte locka till sig nån älg.. gick bäst för mig emd fotograferingen så att säga..

;)


make it or

Publicerad 2011-05-18 07:47:44 i Allmänt

make it up..

osminkad vs. sminkad.. det e som att ha en ostädad lgh vs en städad.. MEn jag känner ju hur ointresset av en städad lgh bara växer.. vill ju ha ut sakerna.. ut till huset.. helst igår.. Nu vet jag iaf att dom håller på o tapetserar i sitt nya hus, dvs hoppet om att flytta in den 1:a blir starkare o starkare.

Tänk, jag o anton o katterna o hunden ska få bo i ett HUS, o dessutom om några veckor även med en bäbis., vad e detta? näe nu skrämde jag mig själv..

vågar int föda. OK?

Tror jag ska ta o attackera anton i sängen, han ligger faktiskt o små snarkar..
jag har ju hunnit göra massor, eller kanske inte såååå mkt.. men ändå har ajg lagt över bilder ifrån kameran för att maila dem vidare.. osv.. måste få iväg lite hem uppgifter medans jag har tid, för det e massor nu, massoooorrr..


men vi hörs
Hejz

nollfem:sjutton

Publicerad 2011-05-16 05:18:27 i Allmänt

Ehm.. varför jag e vaken, om det e ngt jag har täbkt göra på morgon kvisten? nja itne direkt, har ätit ett äpple o släppt ut Wilda.

Funderar på att kanske ta mig nån smörgås meeeen kändes mycket jobbigt. Är ju ändå frukost om ett par timmar då älskling tvingas upp ur sängen, förra veckan fick han sova, denna vecka ska dygns rytmen tillbaka, blir annars bara jobbigt inför jobb o barn osv.

Idag ska vi försbi  o kolla på typ handfat, för jag har hittat ett som JAG SKA HA. och anton tyckte det var fint.. verkade iaf ut så på han eftersom han föreslog att vi skulle kolla efter ett sånt, typ bra en skål, o sen har man ett skåp under, är ju enklare att hålla rent o ruggans skygggt tycka jag. dom hade typ ett sånt i senaste avsnittet av arga snickaren.

nu ska jag försöka bädda ner mig igen med stor magen o foghelevet.

måste bara skriva att gårdagens var oförglömlig. jag med mina hormonella tårar o hasse med sin ångest på hur familjen glidit ifrån varandra. att träffa karolina. Hoppas jag kan åka till henne o hälsa på henne så småningom. Hade ju varit fantastiskt.

hejZ

irritröttbesviken

Publicerad 2011-05-15 19:27:23 i Allmänt

irriterad trött o besviken.. ska ta mig en dusch o lägga mig i sängen.. ork it! känner en hormonell obalans deluxe limited edition komma farandes över mig.. försöker andas försiktigt o inte skrika av irritation eller gråta av trötthet eller kasta saker runt mig av besvikelse..



*Morr* o go natt!

Söndag.

Publicerad 2011-05-15 08:28:53 i Allmänt

ifall någon missat så är det söndag, dvs sista dagen på denna helg. Den enda skillnaden med att det bli annorlunda i morrn är att saker måste göras, fixas.. Anton måste kolla upp skade ersättningar. är jjju inte gratis att bli skadad, dvs mediciner, återbesök hos ortopeden á 250kr 2 gånger i veckan i vadå 3 v?

Annars var det mycket trevlig igår, var först på Parelle o söta L jobbade. Hon hade minsann en ring på fingret :) hihiii...
Sen hämtade anton upp mig o vi får mot kicki o Nils, fixade mke up o håret o klädvalet o som belönng fick vi mat:) hehe.. o anton fick sig nån öl o sånt.

sen hem, äta o SOVA.. x antal timmar senare så var det eurovision, alltså, inte var det då fel vinnare, men är ju tok konstigt hur vissa länder ens tänker när dom skickat sina bidrag vidare...

Idag ser det ut som att ajg får träffa karolina o Hasse. Väntar bara på ett sms om vilken tid som passar.


*hoppas*

Annars?
njäe.. vaknade nu eftersom anton borrade in sin armbåde i min nacke o drock den sen efter ryggraden, och JA, vi ska köpa större säng så småningom.. KANSKE FORTARE ÄN PLANERAT......

hejZ
 

solen skiiner

Publicerad 2011-05-14 10:41:10 i Allmänt

de gröna löven fladdrar i vår-sommar solens härliga strålar..

aningen trött i mössan, har itne kommit fram vad jag ska ha på mig av mina 7 plagg som jag har att välja på.... så.. hade velat ha den svarta klänningen med leopard leggings, meeeen trro inte det ser bra ut upptill.. hade annars velat ha den lila skiriga klänningen.. meeeen vad ska jag då ha på för skor?

meeen ååååh.. va jobbit jag svimmar..

anton rasslar med pillerburken o jag börjar bli reeedigt hungrig.. HAN får förbereda frukost, för jag gör typ ALLT annat, är helt väck i ljumsken o fogarna, jag vill ju att han ska hjälpa mig :( fan vad jobbigt allt ska vara dåå..

jag gnäller inte direkt.. bara liiite..


Hejz!

planeering

Publicerad 2011-05-13 22:30:27 i Allmänt

anette o sara var förbi, vi gjorde en halv planering inför balen. så nu vet anette hur hon kan göra :) eller om hon skulle ta hand om flyttning o graviditet o jag fixar sara, det e osagt :P haha..

jag har rengjrot vardagsrums fönstrena insida o utsida, men inte emellan, det e annan dags problem, detta var dagens.

hade velat gå ut med sopor oxå, hade velat göra iordning i skrubben.. vill vill vill göra massor, men orken är inte långlivad, behöver sån vila efter varje projekt.. magen är tung, kroppen är tung o försöker jag böja mig så stretar han istället emot.. halv ligga, ligga eller stå.. enda alternativen..


hejs

fager morgon denna fredag

Publicerad 2011-05-13 07:49:46 i Allmänt

fredag schmedag, inget mer inget mindre, tvättar två maskiner med gott o blandat, mest underkläder o favvo mjukisar.. är inte som att man klär upp sig så ofta nuförtiden, anton använder heller itne så mkt kläder.

igår var vi förbi anette en sväng, idag så blir det ortopeden kl 11, får se hur länge det tar, sen kanske träffa anette en svängen.. o sen kanske färga till carros hår. känner mig lite stressad får se hur detta slutar.

i morgon är det parelle o sen kicki g som gäller, sen på söndag SKA JAG FÅ TRÄFFA KAROLINA FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ CA: 15ÅR.. ehh.. joo.. liten tår i ögat.

hejz.

kvällens makeup..

Publicerad 2011-05-13 00:01:39 i Allmänt

den var så fin enligt mig att jag knappt ville tvätta bort den..
hade eyeliner,fransmarkering,mörkgrå,ljusgrå o min favvo lancome skugga.


jahapp

Publicerad 2011-05-12 10:07:37 i Allmänt

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN CHARLOTTA/LOTTA.

----

nyvaken, guu sååå skööönt har fått sova såå mycket. Igår ahde jag dock massor massssor värk i magen när jag skulle sova.. o drömde mardrömmar...
Calle känns väldigt lång, eller så jävlas han bara o sträcker ut sig hela tiden.. jag har ont under revbenen, o nästan lite illamående från stund till stund..

sa åt antion igår att det kan ju vara så att jag får blåmärken inifrån magen, för oj så han tjorvar på.

Har nu fåttt se båda katterna, yeey inte alla dagar. Får se om man får lite mys av nån av dem..

Anton har högläsning av PT ifrån sängen.. viiilket mys alltså!

jag är hungrig som tusan, men ska vänta lite så jag o anton kan äta samtidigt, måste vänta lite eter att han tagit sina tabletter..

HEjZ

OM jag trodde

Publicerad 2011-05-11 05:17:25 i Allmänt

att jag var trött igår.. så idag är jag så trött att jag inte ens orkar sova..
Tror chocken kom nu.. Vad som hade kunnat ha hänt igår..

För att sammanfatta.

hade fullspäckad dag igår, vaknade tidigt o sparkade upp anton ifrån sängen, kunde inte somna om, åkte med anette till barnmorskan, sen på stan o lunchade, förbi parelle o sen träffa sofia o slinga hennes hår.. sen hem o vila.. det var då jag fick samtalet..

när jag var som tröttast vi 13 tiden igår så somnade jag, efter drygt en timme så vaknar jag halvt om halvt av att telefonen ringer, okänt nummer, tänkte först inte svara men gör det iallafall, personen i luren var en leksing.. ja just, det var hedlund, som var i nån slags chock.. han mummlade något i stil med "hej det e hedlund som anton jobbar med, vet inte ifall du kommer kanke ihåg mig... " jag trodde detta var ett skämt, för hur kan jag glömma en person med den dialekten?! han fortsatte "blir inte rädd nu med anton har varit emd om en olycka här på jobbet, han har skadat sig i handen o har blivit skjutsad till akuten, vet inte ifall han åker vidare direkt till sunderbyn ".. jag är inte säker på va jag tänker eftersom jag är halvt sovandes, men kommer fram med nå ord "jaha, jamen då kanske han får vila, för han gör det aldrig annars".. samtalet pågick ett par minuter till med kommer inte ihåg något mer av det..

tur i oturen hade jag anettes bil, så jag sprang först runt om en yr höna utan huvve i lägenheten, sprang ut o till bilen, fräste iväg mot akuten o får komma till antons rum, han har just fått morfin o div stelkrampssprutor, blodet hade droppat på byxan o skorna o hans hand var blodig o svullen, hans lillfinger pekade rakt snett utåt.. !!

jag var fortfarande så trött att jag fattade ingenting.. hade nog en chock..

ganska snabbt kom läkaren o kollade till handen/fingret. o fixade till det så att den blev mer rak..

medans vi väntade på fler utlåtanden ifrån röntgen osv så berättade aneton vad det var som hade hänt, att han skulle ta bort nåt som hade gjorts fel, och att när han använde muttterdragaren så hände det något o hans handske fastnade i en spik som satt fast i mutterdragaren o krökts till iställt för att ha satt dit en sprint, o när hansken fastnade o snurrades runt av kraften ifrån dragaren så knäcktes lillfingret o det ströp åt resterande fingrar..

tydligen var det bara slamsor kvar av hansken han hade haft på sig.....

så.. HAN HADE EN OTROLIG TUR O OTUREN..

efter 2timamr på akuten i piteå och 4timmar på akuten i luleå fick vi äntligen rulla hemåt, snabbstopp på apoteket för att hämta ut värktabletter o pencillin..

väl hemma så däckade jag ganska snabbt.. utmattande deluxe..

nu när jag vakande så känner jag bara .. shit vad hände.. vad hade kunna ha hänt..
allt gick ju bra, så ska skaka av mig hela detta, o bara njuta av att få ha han vid min sida, hela han, i 3veckor.. inte helt ultimat med tanke på flytten.. men han har ju en hand/arm som e OK.......

snacka om att ALLT ska hända på en gång..



ska slappa o kolla nån serie, o sen försöka sova ett tag till.. klockan är bara 05:17.. det e inte OK att vara vaken..

hejz

skabb skrubb

Publicerad 2011-05-10 01:13:21 i Allmänt

har skrubbat o städat inne på toaletten, nej jag har inte så skitigt, men hur ofta drar man fram badkaret för att tvätta väggen? om ni inte har gjort det innan, gör det nu, j-vlar vilka beläggningar.. inte så värst på golvet, för det tar jag ibland, men väggen,, inte visste jag att det var typ som en hinna med smuts.. o då tycker ajg att jag ändå sprayar o rengör ordentligt.. :/

jäjää.. då var iaf det gjort för NU, då är det abra att spola av lite enkelt vid ett senare tillfälle. hade önskat av mig själv att rengöra under diskhon, men tror det får vänta till i över morgon.. vi får väl se.. kanske hinner med att gå igenom skafferiet i morrn innan jag tar min tupplur innan jag vaknar på rikt.. hmm..

i morrn barnmorskan och lunch på stan med anette, förbi på parelle, träffa underbara Sofia, o sen antar ajg att det blir paus, för lär vara mer än trött vid det laget..


Nu e jag faktiskt j*vlit trött.. anton ligger här brevid o snoosar.. tror han har somnat.. *gäsp*
jahapp.. då vakna calle, dags att lägga ifrån mig datorn så kanske ajg får mig lite sömn..

hejs!

det var värst

Publicerad 2011-05-09 16:42:56 i Allmänt

men som att jag har nån energi.. neeeej.. inte ells.. inte nååå.. o i morrn har jag heller ingen energi att göra nåt hema.. men ååååh vad jobbigt..

ska gå o packa ner lite mer saker så jag känner mig liiite mer duktig.. anton ska få följa med mig o slänga saker på tippen ikväll ;) yeeey..

FÖR ATT DET FINNS MASSA SKRÄP.. vissa tycker att ajg är en samlare, jag anser mig ha-allt-man-kan-behöva ;) mohahaha..

den som spar han har, o i mitt fall har det inte med pengar att göra.. utan saker.. men iofs så trodde jag mig ha mer skräp här hemma än vad jag hittils har hittat.. bra eller dåligt.. har jag itne så mtk skräp eller är ajg förblandad? ja.. vi låter det vara oskrivet..


hejz!

ny vecka

Publicerad 2011-05-09 06:17:58 i Allmänt

igen.. herrejessus.. börjar undra om det verkligen är 7dagar på en vecka eller om det bara är 3? för tiden bara tickar iväg.. nu e det plötsligt den 9:e o jag ska idag plocka i boet..
i morrn e det socialt häng emd anette, barnmorskan och att jag ska förbi Parelle en sväng för ev planering att vara där nån dag. Nu är jag inte längre nån bacill härd, utan bara vanligt små snuvig pga ALLT som lever..

yeeeez!

Wilda har jagat upp anton denna morgon. hehe.. söt djur :)

morning has broken..

Publicerad 2011-05-08 10:21:52 i Allmänt

..like the first morning
Blackbird has spoken
Like the first bird
Praise for the singing
Praise for the morning
Praise for them springing
Fresh from the word...

drömmer mig bort till när man var liten o frös på skolavslutningarna, det var så kallt förut, nu tycker jag ändå det e aningen varmare om avslutningarna..

Anton sover då fotrfarande, jag har tagit in båda katterna,  Wilda har fått vara ut sen 05 då jag släppte ut henne ;)
Calle tjorvar på, är inte längre så mkt sparkar, mest "ombyggnationer" eller vad man ska kalla det tumult som känns av i magen :)

Nu sitter då Thitti på balkongbordet.. ååå där hoppade hon igen..
jahapp.. ingen vila för den kissen.. hon har itne längre 12 timmar pass, utan minst 15timmar ute innan hon kan komma in o sova.. Hon kommer inte kunna förstå så härligt det ska bli när vi flyttar :)

hejz!

full späckad dag

Publicerad 2011-05-08 02:00:24 i Allmänt

blogg,dagbok, minnnen.. jag vet inte vad min sk blogg egentligen är till för, men vet att det e roligt att gå tillbaka o minnas..

hursomhelst vaknade vi i dag innan 11 av att antons pappa ringde o vi skulle byta middags grillningen mot lunch grilling..
yes.. bara att stiga upp o göra sig klar..
grillade SMASKENS.. vilket bilderna även påvisade..

åkte förbi carro o lockade henens hår, träffade conny o sen åkte vi hem..
Väl hemma så laddade ajg lite energi o sen upp på vinden, x timmar senare (itne så värst många faktiskt) så var vinden nerpackad i kartonger o påsar. det som ska sparas, slängas o nån påse som kommer landa hos röda korset.. med påse menar ajg såklart SÄCK.. det som är kvar på vinden är lagt närmast så det e enkelt att komma åt. dvs. KLAART..

sen så åt vi tacos. dvs gårdagens middag.

hämtade victor på bussen o hem med han, sen till tolvan för kaffe slurpande o kak frosseri. vi fastnade i samtal om att det e svårt att säga nej på jobbet o att många äldre gubbar är väldans griniga! heh..

sen hem o hann knappt landa i soffan så blev det över till holme.. där drack grabbarna nån öl o vi spelade wii.. sen kom jag på att denna datorn behövde nya drivrutiner.. jomen lätt o hitta.. inte alls..

slutet gått allting gått.. nu e klockan två o vi e båda slutkörda, mätta, ny duschade o med en hittils riktigt bra fungerande dator..

HEJZ!

bugar för solen

Publicerad 2011-05-07 11:00:55 i Allmänt

hej sol, du är mkt välkommen.. jamenvisst, klart du får vara med när vi ska äta grillat till lunch.. KUL..

jahapp ..

vaken, men det känns knappt, har sovit som en stok, förutom kl 04:40 då jag drog på mig antons jacka o gick ut på kattjakt.. thitti var llite seg på att komma in o då hade det ändå regnat hela natten.. bättre det då för på fejjan läste jag att det har snöat i boden.. hur kul var det på en skala kan man då istället undra.... *!?

kl 13.00 ska vi vara hon antons föräldrar o äta, så vi kommer väl åka dit på ca en timme för vi har köttet som ska grillas..

undra vad ajg o anton ska göra efter det då!? är som svårt att hitta på roliga saker utomhus när jag 'r så dålig i fogarna o när det hugger i magen de första steg jag tar så jag får gå som nån annan sengångare..

INATT DRÖMDE JAG att calle hade kommit o jag var på nån kläd affär o provade kläder..
åååh.. jag saknar mina favvo rock and republic jeans.. å tiger västen.. eller rosa leopard kjolen o linnet o rosa sminkning o rosa smycket.. ååååååååååååh längtar..

it buurns

Publicerad 2011-05-06 16:30:57 i Allmänt

bränner som tusan.. alltså halsbrännan.. så fort jag börjat aktivera mig så kommer den tillbaka.. o det hugger nere i magen när jag går.. får stanna till o invänta ett lugn innan jag fortsätter.. o saudans vad törstig ajg är..

tror iaf att jag nästan är frisk nu.. lite snuva kvar.. sen så ska jag aaaldrig mer igen vara förkyld :D

Har nu tvättstuga o vi pysslar på.. TROR jag kaaanske tar o packar ner lite på övre vind, har faktiskt redan samlat ihop en hel säck med skor som är TRASIGA.. näe dom går inte att fixa inte alls.. varför ajg har sparat dem kan man undra men snart är dom ett minne blott, ska samla ihop lite mer skräp o sen e det dags för tippen :)

YEAH!

nåmen dåså.. vi hörs!

Skåla med ungen ammandes

Publicerad 2011-05-06 06:31:36 i Allmänt

postade inlägget på fejjan, men känenr att jag måste avreagera mig lite här oxå..
Läste en artikel i AB, nu kan det vara så att allt e påhittat.. sprolla roll..

en kvinna o hennes vänninna var på nån restaurang, kvinnan beställde 2 glas vin till sig o väninnan..
satte sig vid borde o började amma sigg abrn samtidigt som hon klunkade på vinet !?

sen tog glasen slut o påfyllnings önskades, men då sa bartendern NEJ, pga policy, eftersom hon ammade ville ha ej sälja.

Nu menar kvinnan att hon typ känner sig kränkt etfersom hon itne fick köpa, hon menar att det inte står skrivet att det skadar barns hälsa ifall man dricker när man ammar, alltså bra några glas i veckan menar hon går bra ?!

OM DETTA ÄR SANT SÅ SKÄMMS JAG FÖR KVINNOSLÄKTET.. återigen har kvinno djuret bevisat sin idioti.. Ska inte kvinnan vara den smartare versionen av människa?!

mycket märkligt!

http://www.aftonbladet.se/wendela/article12984002.ab

katter, solsken o fötter under revbenen

Publicerad 2011-05-05 19:39:01 i Allmänt

en vanlig dag på annelund.. känner hur jag borde börja med maten.. känner hur jag egentligen vill sova.. känner att jag vill att förkylningen ska släppa helt.. känner nu hur han lever om i magen... känner mig nästan lite hungrig..

annars så har jag sminkat anette idag.. klippt henne o klippt carro o gjorde en snabb sminkning på mig själv inför kommande uppdrag.. förösker att sminka mig själv varje dag med något nytt.. bara för övning ger färdighet.. osv osv..



flasch

Publicerad 2011-05-05 07:30:49 i Allmänt

ser ut genom fönstret o ser hur vinden står stilla, hur solen lyser starkt på träden, hur humlen kan vara såå blå o ser hur knopparna lyser på björkarna..

vad jag börjar minnas är vid vissa tillfällen i mellan eller högstadiet, osäker. MEN.. första skoldagen som man kunde ha på sej mjukis tröjja som jacka istället för en vanlig jacka.. känslan av att sommaren är på väg.

just den känslan fick jag NYSS. en slags hoppfulhet deluxe.

Tyvärr är jag krasslig o med foglossning, annars hade jag lätt tagit mig en promenad runt hela piteå i ren lycka :)

men istället ska jag gå o sova et tag till o hoppas på att må ändå bättre om ett par timmar, för då ska jag träffa anette för att göra en sminkning, måste se ifall jag är lika bra på att sminka henne som mig själv :P senare kommer carro förbi, kanske får sminka henne oxå?! vi får väl se :)

KÄRLEK TILL ALLA!

orkeslös

Publicerad 2011-05-04 13:10:29 i Allmänt

fast med hundra idéer.. hur känns det? handikapp, helt klart som ett handikapp! hade ju tänkt städa på övre vind.. får väl se.. ska ta mig ett saft glas till o fundera över detta.. alt ringa anette för konsultation..

har inte riktigt greppat detta med brigitte bardot..




tänk nu på att jag dessutom är sjuk.. :P

svart hårig limpa

Publicerad 2011-05-03 08:27:24 i Allmänt

sill.. torsk? strömming.. SKURK.. älskade Thitti sover bakom min nacke på soffkarmen..
Ska snart ta o ropa in Wilda, nu har hon snart luftat sig nog. Jag skulle dessutom vilja vila lite mer innan Anton hämtar mig, dvs att jag iaf får vila EN TIMME:.. ?! annars får jag vila efter vi varit på vift.

Efter att ha sett ett avsnitt av en serie där dom alla hade finfina brigitte bardot eyeliner cat eye linjer... så känner jag att det verkligen är ngt jag msåte träna på.. onådigt så fint det kan bli när man verkligen lärt sig..

hejs.

morgon dopp

Publicerad 2011-05-03 06:33:41 i Allmänt

i badkaret.. ÄR FAKTISKT BÄTTRE IDAG NU NÄR JAG VAKNADE.. Nu lite grönt mint té o sen tillbaka till badet för att värma upp mig full ständigt, eller värma upp lederna.. nåt utav det.. lite tråkigt dock att jag har slut badbomber, der var så fräscht igår när ajg tog mnin sista pepparmints bad bomb ifrån http://www.soapblogg.blogg.se.

Ser att ajg även borde ta o ficka nagellacket, jag ser ju ut som en hemlös eller nå.. avskalat nagellack á 4 lager.. inte ens nån idé att bara lägga på nytt..

så..

faderskapsbevis o banken idag.. hej o hå upp i det blå!

mer död än levande

Publicerad 2011-05-02 17:39:33 i Allmänt

jepp, försöker sova men tung kroppen vill inte ligga ner längre.. :( katterna har försökt att hålla mig sällskap men jag springer ju upp hela tiden på toa.. SKA DET VA SÅHÄR?

i morgon ska jag iaf förbi banken o göra det sista med huslånet.. men först ska jag o anton o skriva på faderskaps beviset. Jag underar verkligen hur Calle kommer se ut, vems öron han kommer ha, eller näsa eller ögon.. jag o anton är ju itne såå olik varandra, hoppas han får mnina tänder, för dom är vitare än antons.. HAHA.. :P

maten är i ugnen o det bränner i mitt huvud.. ska slänga ut sängkläderna för att få bort lite sjukdoms lukt ifrån dem..

jting!

PS.

Publicerad 2011-05-02 06:32:17 i Allmänt

dett var ju final sotningen
och jag är iaf nu GODKÄND på den uppgiften. häärligt :)

Först akn man tycka att det e lätt som en plätt... men icket.. det ska vara på ett visst sätt enligt lärarna o då e det bara att göra som DOM säger :)
Nu iochmed denna slut sotning så känner jag mig även väldigt säker på sotningar.

Detta då tack vara Parelle som låtit mig var där o sminka folk till höger o vänster :) Yeey!

FÖRKYLD

Publicerad 2011-05-02 06:09:14 i Allmänt

så inni tusan..
trött så inni tusan..

anton får rensa kattlådan o slänga kattmaten.. jag orkar inte.. JAG OOORKAR IIINNNNTTTEEE...

Ska återgå till sängläge så fort han åkt, för det e inge idé innan, för han lever bara om :P

efter mina minuters sömn under natten så önskar jag nu x antal timmar helt däckad. tack på förhand. isabella

Om

Min profilbild

annaisabella

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela