Anna Isabella Granberg

MakeUpArtist .:. Mamma .:. Sambo med Anton och en "catlover"

vårmässa

Publicerad 2012-03-29 10:08:20 i Allmänt

var nån rolig vårmässa här på furunäset, blir spännande att gå dit. var ju som helt inom mitt område :):) den 14april :) min kompis sofia sålde biljetter, hade tidigare inte alls vetat om elelr tänkt på att det var ngt så skojjsigt på G. skönhet o sånt lixååm :)


i dag ska vi kolla på lite saker på stan när calle man vaknar, såndära liten dammsugare, hår trimmer och helst ett stativ.. till kameran.. men väljer ju oftast bort det ajg vill köpa mot saker till hemmet som är mer nädvändigt.. men jag hade sååå gärna velat ha ett stativ...

mja.. kanske pufa til håret lite nu då så man ser ut som folk?


i morgon blir det iaf att träffa sofia :):)

hejz!

ps. TUSEN OCH TUSEN TACK TILL KUSIN SOM HJÄLPTE/GJORDE ALLT JOBB MED GARDINERNA :) LOVE IT!

x

Publicerad 2012-03-22 18:40:52 i Allmänt

antal timamr senare...

är "hemma" nu. aningen trött. aningen över mätt. kan inte riktigt stå upp för att jag har träningsvärk i benen.. jamen sådära snajsigt.. :P

näe på rikt så känenr jag mig avslappnad, delvis utsövd och på relativt bra humör.. för jag vet att det finns SUNDBORN i frysen!!!

i morrn blir det hel dag med altl möjligt.. ikväll ska jag o pappa klla på lite av hans kamera samling, för jag tog med mig datorn så att vi skulle kunna googla p åde olika modellerna o få fram lite info/årtal osv.. får lägga upp sen på traktor bloggen :)

nåmen dåså.. skönt att det funkar att ha mobilen som modem.. eller vad man då kalalr sånt nuför tiden.. int för att jag dock har världens 3G täckning:/ typ2 staplar..


nåmen hejz!!

today

Publicerad 2012-03-22 08:57:56 i Allmänt

tar mitt pick o pack o drar mot nordligare grader.. ca 15mil.. vi lämnar ingen elektronik hemma så ingen beöver stjäla våran fleråriga dator,kamera blabla.. haha.. tur att det inte är nå pengar i gammal teknik. känns tryggt! ;);)


har denna gång lovast mig själv att känna lugnet o ta mig tid att göra make ups på åtminstone Åsa, för jag VILL.. har ju aldrig tid när jag är upp. men denan gång har vi ju som en dag extra o den ska användas.

gulle daniel T tar hand om kissomissorna när vi e borta..

nu så hoppas ajg regnet passerat så vi får ta oss en rund med hunden o ungen.. :):)

ps. började lite väl intensivt med rockringen att ajg har snygg fläckar kring midjans av blåmärken.. haha.. vet ju att dom går bort o sen att man blir imun, skönt att se vart det tar, och att det tar på rätt ställe.. :):):)


nåmen dåså.

lite http://www.health-hoop.se kanske? eller kanske lite http://www.tvalkoket.se ?

men hur ja känner mig snygg

Publicerad 2012-03-21 11:57:45 i Allmänt

haha.. har iaf tagit bort kladdet ifrån fejjsan.. känner mig normal igen.. haha.. med randiga noppiga tischan o träningsbyxa.. wellwell.. as long as the zebra roars..


nämen då har jag tagi mig nå ego bilder för denna vår.. lär väl ta ett par månader tills ajg har tid igen att göra ngt sådant.. det lixom finns inte den tiden att göra nå sånt..

alltså älska göra make up, älska fixa me håret o älska att fotografera.. tänk om det inte alltid behövde vara jag som stod framför kameran?!


nånå..

i morrn.. HEM TILL BYN.. yez! ni läser rätt.. vi tar ungen o skotran o drar till pappa några dagar.

NU.. ta med gnällisen, visseligen 9månader idag gnälllisen.. ut på promenas.. verkar bara bli bättre o bättre väder, ljusere och ljusare, kanske lite sol snart då???

 men då hörs vi! hejz

svettloppa

Publicerad 2012-03-20 10:10:00 i Allmänt

svettas som jag vet itne vad efter denna dags rockrings rockande.. pimpla lite vatten. pausa, invänta att calle vaknar, låta han busa o sen på promenad..

promenaden är inte abra för viktminskning.. har int så mkt anant att göra.. :/ förutom städa.. ja visst ja.. kom nu på att hämta in två grejjor ifrån förrådet..

när jag vaknade i morse vid 04.. så började jag med inredningstankar.. han tänka så pass mycekt att jag blev klar vaken.. meeen myste till mig lite med täcket o somnade om;)

mja..

nu ser wilda så mysig ut där i soffan att jag kan inte låta bli henne.. måååste gå o mysa*!!

hejz!

ps

Publicerad 2012-03-19 12:58:11 i Allmänt

calle e ju fiffig, han lärde sig förra veckan att; ifall man är i hoppgungan, springer framåt o sen drar upp benen, DÅ gungar man.. hmmm..

wellwell.. så länge han inte slår fin huvudet i dörrkarmen..

hehe..

sen har han börjat med en grej i helgen, när han babblar om vissa saker sätter han fram lillhanden som om man ber om ngt, alltså med handflaten uppåt, o så kollar han på handflatan, surrar på viftar lite.. hehe.. ser ut lite som shakespeare.. to be or not to be-.


yeah!

powerwalk

Publicerad 2012-03-19 12:34:15 i Allmänt

vill så gärna ta en sådan o vifta på armarna.. men utan att lägga ut x kr på ny vagn och dissa sikko så blir det int nå sånt roligt :P


billigare bara att ta sin promenad, låta sikko pissa,skita o dyka i snön..


just nu.

calle hoppar i gungan, bra att få bort lite energi innan vagnen, för ananrs dampar han där ist o ska hänga över kanten o kolla vad hunden gör osv..

thitti o jag har myst, men nu ligger hon själv i soffan ner myst i filten..

wilda, ja gissa.. hon sitter såklart alldeles brevid mig.. hon är så mammig denna dära fläcki katten ;)

skulle itne kunna tänka mig ett liv utan mina lurvetuss flickor! *puss på nosen ladies*


ananrs idag.. mja.. har satt en orkidee i en glasvas jag köpte på dollar store.. snajsigt.. kan lägga upp nån bild senare. just nu har blomman inga blommor så den fick sällskap av nå fejk blommor :P vet ju int ens vad det e för färg på blommorna.. ja jösses.. har som orkideer överallt.. ÄND AJM LÅÅVING IT..

borde, torde dock plantera om 3 stackars blommor som har typ noll jord, mini kruka o mår sådära allmänt pisst..

hmm.. fläckig katt tror sig vara transparent och inte alls ivögen när man sktriver..

*vit flagg*

vi hörs...

folk tycket jag var knäpp

Publicerad 2012-03-19 10:04:26 i Allmänt

att min familj var knäpp.. för att ingen ville vaccinera sig mot svinis.. men HALLÅ.. payback is a bitch..
det e ju vansinne hur folk ska hålla på o trycka i sig mediciner o tro att man lever för alltid eller bara aldrig mer kan bli sjuk..


det funkar inte så. bevisligen.

oavsett hur många mediciner du tar så kan du halka i badkaret/trappen eller golvet på mat affären.. finns inget skydd..

att sen jag nu får konstiga blickar o en argare ton när jag säger, NEJ till mediciner, NEJ till mig o mitt barn. Faktiskt så väljer jag själv vad jag anser vara bäst för Calle, eftersom dom på tex bvc BEVISLIGEN inte vet vad som är bäst.

jag går emot er dårfinkar! mitt barn ska inte äta mediciner! (ps. såklart ifall han får hög feber elelr bryter ett ben så kontaktar jag läkare.. )

idioter runtom i världen som tror att man kan leva för alltid!! not going to happend!





morgonens ljud

Publicerad 2012-03-16 08:49:05 i Allmänt

nån bil som brummar runt, katten som tävttar tassarna, calle som gapar åt katten som tvättar tassen och slutligen KAFFET ÄR KLART.

kockan är innan nio, jag ska ta mig lite kaffe för att sedan hitta mig lite ljus tvätt o he igång tvättmaskinen..

sen kanske det blir en tidigare prommenix än vanligt, anton slutar tidigt idag, meeeen man kan ju ta 2 prommenixer.. of course..

mais bien tout...

det e ju himmlars varmt ute må jag iaf säga.. tror det var närmare 8 plus redan nu.. så e väl bara att passa på.. sladder kroppen ska få så den skriker.. men benen har börja hitta sitt forna jag.. för jag har alltid haft svarvade spiror.. eller nå.. HAHAHAHA..

ork it..

vi hörs väl då !

elallergiker..

Publicerad 2012-03-14 10:04:24 i Allmänt

altlså jag vet inte.. jag har alltid varit allergisk mot det mest så länge jag kan minnas.. allt blir bättre nuförtiden, dels för att det växer bort, och för att jag minskade med mjölkprodukter..

men el allergier.. hur uppkommer dom? ärftligt?

men en sak är säker, om man är så otroligt egoistisk som allergiker att man låter ett helt samhälle förändras till forntiden ist. för framtiden, då är inte allergin problemet, utan egoism!

thrhöttt

Publicerad 2012-03-13 11:44:09 i Allmänt

lite trötter denna dag. förkylningen vill inte riktigt släppa, jag blir trött o calle blir gnällig.. fin kombination.. jag vill sova o han vill bara härja runt o gnälla.. yeez!

fulla muggar..

nu har jag tid att sktiva lite eftersom han är här brevid och petar på baby sittern.. han har ju som en grejj att testa stå på knä mot allt som finns o sen testa att ställa sig.. mjo..

har relativt mjukt golv.. ändå.. int i hallen.. meeen..

katterna sover och jag planerar kaffe kopp nummer 2.

till helgen har vi planerat kåbban o möta upp toyota gänget.. ! :) tror dock inte att jag ska åka nå.. har ju bara gjort det en¨gång emd samma gäng men det var ju typ 2 år sedan.. å ja.. om jag var trött då, så vill jag itne prata om kondidionen nu.. heja bara HEEEJ..

så jag håller mig nog på säkrare breddgrader med calle i pulka.. det blir finemang.. :)

när det blåser som det nu gör.. så tänker jag en grej.. huset har iaf stått här i över 70år.. *hmmm*

ps. skönt att vi inte tapetserat om nå i huset.. vi tar det nån anann gång.. tjing!

ps. Idag drog han sig upp på knä men hjälp...

Publicerad 2012-03-09 22:52:04 i Allmänt

2012-03-09-486 (MMS)

ps. Idag drog han sig upp på knä men hjälp av under luckan till ugnen, sen plötsligt stod han där. Otroligt nöjd och med ett stort leende såg han på mig och sen ramlade han. Inte helt oväntat. Men det var dagens grej:)

högt över molnen

Publicerad 2012-03-08 11:10:14 i Allmänt

lyser solen alltid klar..

men h'r lyser solen i sin frånvaro, ljuset finns men det e inte riktigt samma sak som det gula solens strålar :)

är lite krasslig jag o lill herrn, har varit blåsit när vi varit på prommenader i veckan.. wellwell.. då bidde det ist städa hemma.. hej bara..

skulle bara göra maränger pga överflöd av äggvitor pga vaniljkräm.. men då skulle jag bara dammsuga.. o sen skulle ajg abra dammtorka.. o sen skulel jag abra putsa lite..

men då var det gjort.. inte marängerna, men städningen..

ska snart ta o söva calle.. för vi har ju ändå varit vakna sen halv åtta elelr nå.. sov lite längre idag.. skönt var väl det :)

annars så dricker jag uppvärmt gårdagens kaffe o tycker synd om mig som är lite febrig.. ska smaska nån smoothie sen.. hihi.


hejz

and then..

Publicerad 2012-03-06 09:32:57 i Allmänt

the sun came and made us all melt down..

näe kanske int så dramatiskt.. men solen lyser fint o snön gnistrar i buskarna.. längtar tills fjärden smälter fram o börjar glittra :)

har iaf maränger i ungnen, efter jag o annica gjorde solbullar/vaniljbullar så så hade vi massa ägg i vaniljkrämen så då har jag äggvitor upp över öronen..

dock gjorde vi flygande jakob igår så det luktade lite curry i ugnen.. hoppas marängerna inte tar åt sig lukten.. hmmm..

sen har jag igång en till tvättmaskin, fick för mig i morse (medans jag väntade på att calle skulle göra nummer 2 i blöjan, han går ju på rutin så jag vet vad jag har att vänta vid 7 tidenvarje morgon).. har renbäddat i sängen, o tomt i tvättkorgen.. precis så det ska vara :)

när calle vaknar ska vi ta oss promenad, men det blir det korta på 3km, känner mig lite snuvig.. kanske går att bota med en kaffe kopp, har ju inte testat!


hejz

tack!

Publicerad 2012-03-05 07:55:38 i Allmänt

har varit sur o gnällig o jag e abra pissigt less på dålig kommunikation medllan mig o älskling.. det blr så fel när man inte förstår varandra.. båda är trötta, båda vet bäst o båda har svprt att ta hjälp utifrån..

men igår föreslog jag att vi oftare säger tack åt varandra när den ena hälper den andre, tex hämtar kaffe, tar hand om disken osv.. alltså att man visar en direkt uppskattning.

igår kändes det bra iaf. får se då ifall vi kalrar det lika bra idag.


jag tänker göra allt i min makt för att vårat förhållande inte bara ska vara BRA, utan BÄST :)


hejz!

Om

Min profilbild

annaisabella

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela